Darıca G.B ‘PETROL’ avında

Çine Madranspor maçında kaybedilen 2 puanı unutan Darıca G.B, B.Petrolspor maçına odaklandı. Kritik virajı kayıpsız atlatmaktan başka çaresi olmayan sarı yeşilliler, Batman’dan 3 puanla dönerek iddiasını sürdürmek istiyor.

3.Lig 3.Grup’ta Play-Off’a girme mücadelesi veren Darıca Gençlerbirliği, ligin 32.haftasında deplasmanda karşı karşıya geleceği Batman Petrolspor maçının hazırlıklarını ‘Mutlak 3 puan’ parolasıyla sürdürüyor. Ligin ilk yarısında sahasında golsüz berabere kaldığı rakibini bu kez de deplasmanda devirmek isteyen Ramazan Silin’in öğrencileri, kazanarak rakiplerine gözdağı vermek istiyor.

7 MAÇIN 5’İ BERABERE

İki takım arasında bugüne dek oynanan 7 karşılaşmanın 5’inin berabere bitmesi dikkat çekici bir 4 istatistik olarak göze çarpıyor. Oynanan diğer 2 karşılaşmayı ise temsilcimiz Darıca G.B kazandı. Bu karşılaşmalarda sarı yeşilliler rakip ağlara 8 gol bırakırken, kalesinde 6 gol gördü.

BATMAN’DA 2 EKSİK VAR

Kritik maç öncesinde temsilcimizde sakat ya da cezalı futbolcu bulunmazken, Batman Petrolspor’da son oynanan Niğde Belediyespor maçında kırmızı kart gören Mehmet Eksik ve Halil Aşut forma giyemeyecekler.