Diliskelesi’ne yan bakılmıyor 1-3

 

1. Amatör Küme de mücadele eden Diliskelesispor takipçilerinden Bağçeşmespor’u 1-3 mağlup ederek rahat bir nefes aldı. Müsabakaya iki takımda hızlı başladı. Henüz dakika 11’de Çetin ile 1-0 öne geçen Dilisikelesispor bu golden sadece 4 dakika sonra Yusuf Baykan’ın golü ile üstünlüğünü kaybetti. İlk yarıda kıran kırana mücadeleler yaşanırken, iki takımda golü bulmak için baskılı oynadı ancak ilk yarıda başka gol olmadı ve devre 1-1 sona erdi.

DİLİSKELESİ İYİCE RAHATLADI

İkinci yarıya Diliskelesispor gol ile başladı. Dakika 51’de Çetin ile 2-1 öne geçen Diliskelesispor ikinci yarı boyunca oyun ve skor olarak üstünlüğünü sürdürdü. Dakika 90+2’de de Ali’nin golü ile farkı ikiye çıkaran Diliskelesispor rahatladı ve maçta 1-3 sona erdi. Maç sonunda Bağçeşmesporlu futbolcular ile hakem arasında gerginlik yaşansa da büyümeden önlendi. Diliskelesispor’un bu galibiyetine karşılık Uzuntarlaspor’da mağlup olunca Diliskelesispor liderlik yolunda iyice rahatladı.

B GRUBU’NDA ÜST SIRALAR BELLİ OLUYOR

1.Amatör Küme B Grubu’nda geride kalan haftanın ardından ilk 3 sıra ile alt sıralar arasındaki puan farkı epey açıldı. Dilsikelesispor’un şampiyonluk için büyük avantaj yakaladığı grupta, Uzuntarla deplasmanda Çayırova Fatihspor’a 1-0 kaybetti. İkinci sırada kalan Uzuntarla ile üçüncü sıradaki Bağçeşmespor’un Play-Off oynaması kesin gibi gözüküyor. Tayfunspor sahsında Bahçecikspor’u 5-2 ile geçmeyi başardı ve ligde kalma umutları arttı.