Düzdaban’ın yönetim listesi tamam!

MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban teşkilatıyla buluşarak adaylığını açıkladı. Düzdaban toplantıda yönetim listesini de açıklayarak, kongreye sadece delegelerin katılacağını belirtti.

MHP’de ilçe kongreleri yarın başlıyor. Geçtiğimiz günlerde kongre öncesi mevcut ilçe başkanlarıyla il binasında bir araya gelen MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü kongrelerin tek adaylı olarak gerçekleştirileceği vurgulayarak yönetim listelerinin Ankara tarafından onaylandığını dile getirmişti. Kongrelerin start vermesi ile birlikte MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, ilçe başkanlığına tek aday olduğunu teşkilatı ile bir araya gelerek açıkladı.

TÜRKİYE’NİN HER YERİNDE TEK LİSTE

Çarşamba günü Çayırova Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde teşkilatı ile bir araya gelen Başkan Düzdaban, toplantıda yönetim listesini de açıkladı. Teşkilat mensupları ile buluştuğu toplantıda konuşan Başkan Düzdaban açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “İl Başkanlığımızın Teklifi ve Genel Merkezimizin onayını alarak sürdürmekte olduğumuz Çayırova İlçe Başkanlığına tekrar adayım. Genel merkezimiz geçen hafta itibari ile bir genelge yayınladı. Türkiye’nin her yerinde kongrelerimiz tek liste olarak yapılacak.

YÖNETİM LİSTESİ HAZIR

İlk defa delege ve yönetim listesi MHP Genel Merkezi’ne gitti. Yönetim listesi hazır. İlçe kongremiz 22 Ağustos’ta Çayırova Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde yapılacak. Coviz-19 önlemleri gereği kongremize dışardan seyirci kabul edilmeyecek, sadece delegelerin katılımı ile gerçekleşecek. Çayırovamıza, Ülkücü Harekâtımıza hizmet etme gayreti ve aşkıyla tekrar delegemizin karşısına çıkacağım. Destekleriniz ve dualarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.”

HEDEFİ KIZILELMA OLAN GENÇ NESİLLER

Düzdaban listesini basına açıklamazken, yönetim listesinden Adem Arif Bingöl listeye girdiğini sosyal medya hesabı üzerinden açıkladı. Bingöl, “Çayırova Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Yönetiminde aktif rol almış bulunmaktayım. Bu kutlu yolda sayın ilçe başkanım Yunus Emre Düzdaban’a göreve layık görmesinden ötürü teşekkürü borç bilirim.  Önce kendisine daha sonrasında ailesine, vatanına ve milletine faydalı bireyler ancak fikri hür, vicdanı merhamet, hedefi Kızılelma olan genç nesillerden olacaktır! Dualarınızı eksik etmeyiniz” dedi.