El ele mutlu yarınlara

Başkanlık koltuğuna oturduğu günden bu yana spor otoritelerinin gıptayla baktığı Gebzespor Başkanı İlker Çakır, gözünü kararttı. Kulübün borçlarını büyük oranda temizleyen ve aydınlık bir Gebzespor için harekete geçen Başkan Çakır, Gebzespor’un yarınlarına ışık tutmaya devam ediyor. İdari anlamda elde ettiği başarıyı sportif olarak da yakalamaya kararlı olan Çakır, transfer sezonunda Gebzespor taraftarlarını ayağa kaldıracak olan isimleri kadroya katacak.

İNCE ELEYİP SIK DOKUYACAKLAR

Kocaelispor-Sultangazispor maçı sonrasında teknik ekiple toplantı yapacak olan Başkan Çakır, Teknik Direktör Cengiz Demir ile birlikte koordineli bir çalışma gerçekleştirerek transferde ince eleyip sık dokuyacak. Transferde hummalı bir çalışma yapacak olan Başkan Çakır, teknik ekibin istediği isimleri transfer etmek için yoğun bir mesai harcayacak.

ŞAMPİYONLUĞUN 1 NUMARALI FAVORİSİ OLACAK

Yeni transferlerin uyum sürecini en asgariye indirme adına aynı takımdan en az 5 ismi transfer etmesi gündemde olan Çakır, gelecek sezon şampiyonluğun 1 numara favorisi olacak bir takım ortaya çıkaracak. İşini bu kez şansa bırakmayacak olan Başkan Çakır, Gebzespor camiasının özlem duyduğu profesyonel liglere geri dönüşü için tüm imkanları seferber edecek.