GEBZE CENTER’DAN ÖZEL ETKİNLİKLER

 

 

 

Yönetimi JLL Türkiye tarafından yapılan Gebze Center, bölge halkını dünyaca ünlü markalarla buluşturmanın yanı sıra misafirleri için birbirinden renkli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Gebze Center, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadın misafirleri için düzenlediği birbirinden eğlenceli etkinliklerle alışverişi keyifli hale getiriyor.

 

Bu yıl da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadın misafirleri için etkinliklerine hız kesmeden devam eden Gebze Center, yıldız haritasını yorumlatmak isteyen kadın misafirlerini saat 14.00-16.00 arasında “Astrolog” etkinlik alanına bekliyor. Kültürel esintilerle “Hint Kınası” deneyimi yaşamak isteyen kadın misafirler ise saat 16.00-18.00 saatleri arasında etkinlik alanında buluşturuyor.   

 

Gün boyu kurabiye dağıtımın da gerçekleşeceği bu güzel günde ayrıca kadın misafirler 100 TL’lik alışverişlere sürpriz hediyeler kazanma şansı da yakalayacak.

 

Gebze Center, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde keyifli vakit geçirmek isteyen tüm kadınları birbirinden renkli etkinliklerine bekliyor.