İzmit, Üniversite ve lise komisyonu İlk toplantısını yaptı

Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği toplantının gündeminde 30 Ocak Cuma günü yapılacak olan kongre vardı. Toplantıya aynı zamanda İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcıları Resul Esentürk, Semih Yılmaz ve yönetim kurulu üyesi Cihangir Okumuş da katıldı. Gençlerle karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı toplantıda önümüzdeki günlerde yapılması planlanan çalışmalar masaya yatırıldı.

 

GENÇ VE DİNAMİK EKİP

Komisyon Başkanı Sarıkaya ilk toplantısında okul sorumlularını belirlerken, uyuşturucunun liselere kadar düştüğü bu zamanda genç kardeşlerimizin boşlukta kalıp bu bataklığa düşmemesi için tüm gücüyle mücadele edeceklerini belirterek, “21 yaşında İstanbul’u Fetheden Fatih Sultan Mehmet'in torunlarının bu ülke için daha faydalı olması adına çalışmalarımıza tüm hızıyla devam edeceğiz. Genç ve dinamik ekibimizle bayrağı daha yukarı taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

(Üniversite Komisyon Başkanı Hakan Sarıkaya başkanlığında yapılan toplantıya Gençlik Kolları İlçe Başkan Yardımcıları Resul Esentürk, Semih Yılmaz ve yönetim kurulu üyesi Cihangir Okumuş da katılım sağladı.)

 

(Toplantıya gençlerin ilgisi yoğun oldu.)