Karadeniz ‘Şafak’ söktü 1-6

2.Küme F Grubu’nda mücadele eden Beylikbağı Karadenizspor, gruptaki 4.maçında karşılaştığı Mollafenarispor’u 6-1 yenerek kayıpsız gidişatını sürdürdü. Karadenizspor’da hat-trick yapan Şafak Gülmüş, maçın yıldızı oldu.

Beylikbağı Karadeniz’e yan bakılmıyor. Şampiyonluk yolunda maç maç ilerleyen sarı-yeşilli ekip, 5.haftaya ait 4’üncü maçında Mollafenarispor’un konuğuydu. İlk haftayı bay geçen, ardından oynadığı 3 karşılaşmayı da kazanan Beylikbağı Karadeniz, Mollafenari engelini kayıpsız geçerek galibiyet serisini sürdürdü. Metin Oktay Stadı’ndaki mücadelede Mollafenari 3.dakikada 1-0 öne geçti. Bu gole 10.dakikada Mert ile cevap veren Beylikbağı Karadeniz 5 dakika sonra galibiyeti buldu. Gol Şafak imzalıydı.

ÜST ÜSTE 4.GALİBİYET

Özellikle 2-1’den sonra oyunun tüm hâkimiyetini eline geçiren sarı-yeşilli takım 35’de Şafak ile farkı 2’ye çıkardı ve ilk yarı 3-1 konuk takımın üstünlüğüyle sonuçlandı. Beylikbağı Karadeniz ikinci yarıda da etkisini sürdürdü. 60’da Alparslan skoru 4-1’e getirdi. 75’te kazanılan penaltıyı Halit ile gole çeviren sarı-yeşilli takım 90’da skoru belirledi: 1-6. Şafak kendisinin 3, takımının 6. golüne imza atarak maça damgasını vuran isim oldu. 4’te 4 yapan Beylikbağı Karadeniz’de şimdiki hedef Darıca Türkeli Gençlik maçı. Karşılaşma Pazar günü Beylikbağı Stadı’nda saat 17.00’de oynanacak.