Karakuş'tan özel bankalara sert tepki

Kars, Ardahan, Iğdır Sanayi ve İşadamları Derneği (KASISİAD) Başkanı Meşaik Karakuş, corona salgını nedeniyle zor ve sıkıntılı günler geçirdiğimiz şu süreçte, özel bankalara üzerlerine düşeni yapmadığını söyledi.  Karakuş, “Ben de Almanlar gibi artık sadece devlet bankalarıyla çalışacağım” dedi.

BEN DE ALMANLAR GİBİ MİLLİYETÇİ OLACAĞIM

Bölgemizde ses getiren çalışmalara imza atan ve yaklaşık 300 üyesi bulunan Kars, Ardahan, Iğdır Sanayi ve İşadamları Derneği (KASISİAD) Başkanı Meşaik Karakuş özel bankalara açtı ağzını yumdu gözünü. Karakuş, corona salgını nedeniyle zor ve sıkıntılı günler geçirdiğimiz şu süreçte, özel bankalara üzerlerine düşeni yapmadığını söyledi.  Karakuş, “Ben de Almanlar gibi artık sadece devlet bankalarıyla çalışacağım, tüm üyelerimize de bu anlamda çağrıda bulunuyorum” dedi.

KAZANDIKLARINIZIN HADDİ HESABI YOK

“Ekonomiye kayıtsız kalan özel bankaların biz kobilere karşı vurdumduymaz tavırlarını kınıyorum” diyen Başkan Karakuş, “Ticaretin var oluşundan bu güne onlara kazandırdığımız paraların haddi hesabı yok” dedi. Karakuş, “Her sıkıntıda bizim kayıp etiğimiz onlarınsa hep kazandığı bu tutumlarını kınıyorum” diyerek özel bankalara çok sert çıkarak bu anlamda herkesi göreve çağırmış oldu.  Bilindiği üzere Cumhurbaşkanı Erdoğan da önceki gün özel bankalara eleştiri getirmişti.