KÖPRÜBAŞI'NDA BULUŞTU

Gebze Köprübaşı Çağ Kebap Salonu’nda gerçekleşen toplantıya KAISİAD Başkanı Nasrettin Bavaş, Kurucu Başkan Ufuk Ekinci’nin yanı sıra AK Parti Sarıkamış İlçe Başkanı Serkan Aykul, ASİAD Başkanı Tuncer Saltaş, Dünya Karate Şampiyonu Eray Şamdan ve Serkan Yağcı ile yönetim kurulu ve dernek üyeleri katıldı. Kahvaltıda ilk olarak KAISİAD Başkanı Nasrettin Bavaş bir konuşma yaptı. Nasrettin Bavaş, “Derneğimiz kuruluşundan 5. yılının ardından 3. olağan genel kurulumuzu yaptık. Derneğimizin kuruluşundan bu yana emek veren tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu birlik ve beraberliğimiz daha da devam edecek. Yönetim kurulumumuzu 9 kişiden 15 kişiye çıkardık. 

ŞAMPİYONA ALTIN

Dernek yönetimi olarak herkesten destek bekliyoruz. Kurulduğumuz günden beri her ay üyelerimizle kahvaltıda bir araya geliyoruz. İşbirliği ve güç birliğine önem veriyoruz. Yaşadığımız bölgeye faydalı olmaya çalışıyoruz. Eray Şamdan’da bir plaketimiz olacak. Eray kardeşimiz ve ailesine teşekkür ediyorum. Eray kardeşimiz gibilerin ülkemizde daha da artması gerekir. Milli marşımızı ve bayrağımızı dünyanın birçok ülkesinde göndere çektirdi.” dedi. Nasrettin Bavaş’ın ardından Dünya Karate Şampiyonları Eray Şamdan ve Serkan Yağcı da birer teşekkür konuşması yaptılar. Konuşmaların ardından KAISİAD Başkanı Nasrettin Bavaş, Kurucu Başkan Ufuk Ekinci, Dünya Karate Şampiyonu Eray Şamdan’a altın hediye ettiler.

GÖREV DAĞILIM AÇIKLANDI

KAISİAD 3. olağan kongresinde mevcut başkan Başkan Nasrettin Bavaş yeniden başkan seçilirken yeni yönetim kurulu da ilk toplantısını yaptı. Başkan Nasrettin Bavaş, yönetimdeki görev dağılımını da açıkladı. KAISİAD’da görev dağılımı şöyle oluştu: Başkan Nasrettin Bavaş, Başkan yardımcıları; Meşaik Karakuş, Feyzullah Ercan, Başkan Danışmanı: Resul Orman, Genel Sekreter: Türsken Koç, Muhasip: Hüseyin Karadeniz, Üyelerden sorumlu yönetim kurulu üyeleri; Ataman Adıgüzel ve Sevim Aydın. Gezi ve Sosyal Organizasyonlardan Sorumlu Komisyon Üyeleri: Meşaik Karakuş ve İlhan Şen. Eğitim ve Araştırma ve Dergi Komisyonu Üyeleri; Birol Çiçek ve Turan Tatar. İş Geliştirme ve Yatırım Komisyonu: Resul Orman, Mehmet Efendioğlu, Ümit Kabay. Basın yayından sorumlu komisyon:  Sema Akçay ve Hüseyin Karadeniz. Bilim ve Web Sayfasından Sorumlu Komisyon Üyeleri;Mustafa Aydın ve Mehmet Efendioğlu.