Köprübaşı'nda Kaz Ayrı Bir Güzel

Türk Mutfağının en önemli tadları olan başta cağ kebap ve diğer ızgara kebaplarının yanısıra, pide, tava yemekleri ile Darıca Aynalı Karakol yanında bölge halkının vazgeçilmez durağına dönüşen Köprübaşı Restaurant şimdi de özellikle Kars yöresine ait Kaz yemeği ile müşterilerine farklı bir sunum yapıyor. Kaz yemeği sunumunun ilk gününde Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Haluk Görgün, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, GTO Meclis Üyesi Nurullah Sular,MAGDER Başkanı Ahmet Oğuz, GTO Eski Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Çiçek, Çayırovaspor Teknik Direktörü Eyüp Tutçuoğlu ve Hedef Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır'ı ağırlayan Köprübaşı Restaurant'ın kazlarınında Kars'tan getirildiği öğrenildi.