Murat Kaya Seymen Koleji'nden ayrıldı

Gebze eğitim Dünyasının başarılı isimlerinden Öğretmen Murat Kaya, 5 yıldır sürdürdüğü Seymen Koleji genel müdürlüğü görevinden ayrıldı. 

2011 yılında Darıca merkezde kiralık bir binada eğitim öğretim hayatına yeni bir soluk yeni bir yaklaşım ile Seymen Eğitim Kurumları, halkımızın hizmetine açıldı. Kısa sürede toplumun her kesiminden ilgi ve destek gören Seymen Koleji, 2015/2016 eğitim yılında Bölgemize moren bir eğitim Kampüsü yaptı. Özel Seymen Eğitim Kurumları, Darıca Ayşe Seymen Kampüsü genel müdürü Murat Kaya ve çalışma arkadaşları ile başarılı Çalışmalara imza attı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Murat Kaya, "2011 yılından bu güne kadar Kuruluşundan her aşamasında emek vererek genel müdürlük görevimi yerine getirmenin onurunu yaşayıp yaşattım. Kurucu temsilcimiz Say'ın Hamiyet Satı ve yönetim kurulumuzun bize inanarak başlattığı bu yolculukta karşılıklı Anlayış ve sevgi çemberinde görevimi tamamlamış bulunmaktayım. Bölgemize son 5 yıldır kazandırdığımız eğitim çalışmaları büyük takdir toplamıştır. 5 yıla yakın zamandır birlikte çalıştığımız okul yönetim kuruluna idareci, öğretmen ve tam birim personelimize sonsuz teşekkürler. Bize inanıp çocuklarını emanet eden tüm velilerimize teşekkürler. Bize her zaman ve her koşulda destekleyen başta Say'ın kaymakamımız Ömer Karaman ve giden kaymakamımız Osman Ateş, Sayın Belediye Başkanı'mız Şükrü Karabacak, Say'ın milli eğitim Müdürümüz İsmail Oğuz, önceki Müdürümüz Ali Öztosun, emniyet müdürlerimiz, tüm daire amirlerimiz, okul aile birliği başkanı Say'ın Aylin Acak ve tüm yönetim kurulu, sivil toplum Örgütleri, basınımızın Güzide temsilcilerine de sonsuz saygıyla teşekkürü bir borç bilirim. Okulumuzun kurucusu rahmetli Rahmi Seymen'e ve rahmetli Ayşe Seymen'e yönetim kurulumuz Kamuran Sirmen, Alpaslan Seymen, Nail Seymen, Mahir Seymen, mali direktörümüz Cevdet Turan'a da ayrı ayrı teşekkürlerimi ifade ederim.  Bu yolculukta ilk günden itibaren bize desteklerini esirgemeyen Say'ın Sefa Sirmen'e de özel saygılarımla teşekkür ederim. İzmit yerleşkesi idarecisi, öğretmen ve tüm personeline ayrı ayrı teşekkürler. Kurucu temsilcimiz Say'ın Hamiyet Satı'ya beş yıllık süre içerisinde bize duyduğu güven, sunduğu destekten ötürü teşekkür ederim. 2011 yılında yine bir Ocak Ayında bu yolculuğa çıktığımız kurumumuzun emektarı diş ilişkiler sorumlusu Say'ın Yüksel Ercan'a da her zaman sunduğu dostluktan ötürü minnettarım. SAYGI değer veriler, sevgili öğrenciler bundan sonraki süreçte hepinize sağlık esenlik ve başarılar diliyorum. Umuyor ve diliyorum ki bütün eğitim kurucularımız ve Seymen koleji hizmette daha kaliteli başarılı sonuçlara ulaşırlar" dedi. 

37 yıldır eğitim camiasında görev yapan Murat Kaya'nın yaklaşık 30 yılı Bölgemizdeki çalıştığı her kurumda başarılarla doludur. Yeni döneme ilgili yine eğitim hayatında yeni projelerle Gebze Bölgesinin hizmetinde yer alacağı düşünülmektedir. Bizlerde Bölgemize eğitim Alanında önemli katkılar sunan eğitimci Murat Kaya'ya yeni hayatında başarılar dileriz.