Öğrenciler Gebze Bölgesini tercih edecek!

Heyecanla beklenen üniversite sınav sonuçları açıklandı, öğrenciler tercih ettikleri üniversitelerin bulunduğu şehirlerde ev aramaya başladı. Türkiye'de öğrenciler için en uygun kiralık evlerin bulunduğu illeri mercek altına alan Zingat.com, üniversiteye yakın bölgelerdeki en uygun ev kiralarını açıkladı. İşte üniversitesi bol illerdeki bütçeye en uygun kiralar…

Üniversite sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından tercihlerini yapan öğrenciler, üniversitelerinin bulunduğu illerde ev aramayı sürdürüyor. "Emlak. Bilgi. Güven." sloganıyla yola çıkan gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingat.com, öğrenciler için en uygun kiralık evlerin fiyatlarını paylaştı.

KOCAELİ'NDE EN UYGUN FİYATLI KİRALIK DAİRE 525 TL

İki üniversitesi bulunan Kocaeli'nde Kocaeli Üniversitesi (KÜ) Borusan, Körfez ve Marshall yerleşkelerinin yer aldığı Körfez'de en uygun kiralık daire 525 TL olarak öne çıkıyor. Başiskele Çocuk Üniversitesi, KÜ Ek Binası, Kullar, Şehit Astsubay Ömer Halisdemir ve Yuvacık yerleşkelerinin bulunduğu Başiskele'de en düşük kira bedeli 560 TL iken, KÜ Arslanbey ve Derbent yerleşkelerinin yer aldığı Kartepe'de en uygun kira fiyatı 563 TL. Gebze Teknik Üniversitesi'nin Çayırova ve Muallimköy yerleşkelerinin bulunduğu Gebze'de en uygun fiyatlı kiralık daireler ise 622 TL'den başlıyor.

KAYNAK: SONDAKİKA.COM