“Önemli olan ilkbaharın sonu”

Darıca G.B Teknik Direktörü Ramazan Silin, yükselen form grafikleriyle ilgili, ‘’Önemli olan ilkbaharın başı değil, sonudur. Ligi hedeflediğimiz noktada bitirip Play-Off’a kalmak istiyoruz. Bunu başardığımız taktirde 2.Lig’e çıkarız’’ dedi.

Silin, Manavgatspor maçı öncesinde umutlu açıklamalar yaparak şöyle konuştu: ‘’Ekibim şu an Play-Off'a inanmış durumda, geriden geliyoruz kolay değil. Haftalardır kazanıyoruz, puan alıyoruz ama hala onuncu sıradayız. Nihayet ilk defa puan farkını 4’e düşürdük. Daha önümüzde çok maç var. Önemli olan ilkbaharın başı değil, sonudur. İlkbaharın sonunda olduğumuz yer önemli. Play-Off'a girmeyi garantilediğimiz takdirde 2.Lig’e çıkacağımıza inanıyorum. Ekibime ve oyuncu grubuma inanıyorum. Bu inançla hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Önümüzde deplasmanda oynayacağımız Manavgatspor maçı var. Eğer biz Play-Off oynamak istiyorsak kazanmamız gerekiyor. Yenebilecek hem gücümüz, hem de moralimiz var. Maçı kazanarak Darıca halkına hediye etmek istiyoruz" dedi.

‘’İSİMLERE FORMA VERMEM’’

Murat Can Bölükbaşı’nın sakat oluşu ve Gökhan Erdoğan’ın kart cezalısı olmasıyla ilgili konuşan Silin, bu futbolcuların yerini dolduracak kapasitede oyuncuları olduğunu ve kadro kalitelerinin böyle haftalarda ortaya çıkacağını söyledi. Alternatifli kadronun avantajlarına değinen deneyimlik teknik adam, ‘’Ben forma konusunda her zaman adaletliyim. Hiçbir zaman isimlere forma vermem. Kim daha iyi çalışırsa forma onundur. Futbolcularım da bunu çok iyi biliyor’’dedi.