Örs'ten iddialı açıklamalar

Darıca Gençlerbirliği Başkanı Abdullah Örs, Gölcükspor’u yeneceklerini kaydetti. Sarı-Yeşilli ekibin başkanı Abdullah Örs, 28 günlük aranın ardından 10 Ocak Pazar günü başlayacak olan ikinci yarıdan beklentilerin büyük olduğunu, en büyük hedeflerinin ligi ilk 5’in içinde bitirerek Play-Off kalmak olacağını ifade etti.

 HATALARIMIZDAN DERS ÇIKARDIK

İlk yarıda beklentilerin altında kalarak devreye 12. sırada girdiklerini anımsatan Başkan Örs, hatalardan ders çıkardıklarını, ikinci yarıda daha dikkatli ve temkinli davranarak mutlu sona ulaşacaklarını söyledi. Devre arasında takımdan ayrılan futbolcuların olduğunu fakat yerlerinin yapılan yeni transferlerle doldurulduğunu dile getiren Başkan Örs, Gölcükspor maçı ve ikinci yarıya ilişkin düşüncelerini şöyle aktardı:

3 PUANLA BAŞLAMALIYIZ

İlk maçımızı sahamızda oynayacağız. Rakibimiz Gölcükspor. İlk yarıda rakibimizi 3-2 yenmiştik. Bunu tekrarlamak istiyoruz. Konum itibariyle Play-Off hattının dışındayız. Alacağımız seri galibiyetlerle kendimizi Play-Off hattının içine atmalıyız. Üstten kopmamamız gerektiğini biliyoruz. Takımlar arasında puan farkı çok değil. Bunu göz önünde bulundurmalıyız. Bu yüzden Gölcükspor maçını kazanıp, devamını da getirmeliyiz. Aramıza yeni katılan arkadaşlar oldu. İlk yarıdan daha iyi bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Burada en önemli unsur takım ruhunu yakalamak. Bunu sağlarsak, gerisi gelecektir.

TEK DüŞüNCEMiZ PLAY-OFF

Devre itibariyle Play-Off’un 9 puan gerisinde kaldık. İkinci yarıda öncelikli hedefimiz Play-Off olacak. Bunun için ligi ilk 5’in içinde bitirmeliyiz. Bu takım öyle de böyle de Play-Off’a kalacaktır. Hesaplarımızı bunun üzerine yapıyoruz. İlk yarıda yaptığımız hatalar var. Bize yakışmayan neticeler aldık. Bu da bizi gerilere itti. Devre arasında beyinlerimizi yeniledik. İkinci yarıya sıfırdan başlayacağız. Çok iyi bir seri yakalamalıyız. Bunun neticesinde neler olacak hep birlikte göreceğiz.