Ortakçı,"4 transfer"

Gebzespor Teknik Direktörü Ergun Ortakçı, Antalya kampını gazetemize değerlendirdi. Mantalite olarak yeni bir takım kurduklarını belirten Ortakçı, ‘’Bu çok kolay olan bir durum değil, çünkü zamanımız kısa. Ben kendi mantalitemi burada uygulamaya çalışıyorum. Bunun sonucu zaten şampiyonluktur Çocuklar yorgun, bu yorgunluğu daha üst seviyeye çıkaracağız. Kuvvetlendikten sonra mantalitemizi sahaya yansıtacağız. Şu anda yüzde 20-30 sevisindeyiz’’dedi.

HAZIRLIK MAÇLARI IŞIK TUTACAK

Van ile oynan hazırlık maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Ortakçı, ‘’Van bizden daha kaliteli bir takım. İlk yarıda iyi işler yaptık. İkinci yarıda konsantrasyon eksikliği yaşadığımız dakikalarda üst üste goller yedik. Bu da oyundan düşmemize neden oldu. Yapacağımız hazırlık maçları takımımızın son durumunu görmek adına bize ışık tutacak. Lige kadar hazır hale geleceğimize inanıyorum’’dedi.

ENDİŞE YOK: YOLUMUZ BİR

Taraftarların yüreğine su serpen mesajlar veren deneyimli teknik adam, hazır isimleri kadrolarına katacaklarını söyledi. Ortakçı, ‘’Kimse merak etmesin; yolumuz bir, düşüncemiz bir. Onun peşindeyiz. Gerekli takviyeleri en kısa sürede yapacağız. Gebzespor zaten kaliteli bir takım. Ama biz kendimizi en eksideymişiz gibi görüp gerekli transferleri yapmalıyız. Alacağımız isimler takımımıza hazır olarak geleceği için transferlerin geç kalması bizim için handikap değil’’dedi.

3-4 TRANSFER YAPACAĞIZ

‘’Almak için adam almayacağız’’ diyen teknik patron Ortakçı, ‘’Buraya fayda sağlayacak olan isimleri takımımıza katacağız. Bu yüzden ince eleyip sık dokuyoruz. 3-4 transfer yapacağız. Her mevkiye iki isim şart. İkinci yarıda çetin maçlar oynayacağız. Zorlu periyotta sakatlık da olabilir. Bu yüzden işimizi şansa bırakmadan, mazeretlere sığınmadan gerekli önlemlerimizi alacağız’’dedi.

JABA’NIN KALİTESİ TARTIŞILMAZ

Son günlerde özellikle Jaba ile ilgili çıkan haberlere açıklık getiren Ortakçı, Jaba ile ilgilendiklerini söyledi. Ortakçı yıldız oyuncu ile ilgili, ‘’Jaba’nın kalitesi tartışılmaz. Bizim mantalitemize uyan herkese kapımız açık. Jaba’ysa, Jaba gibi oynamayacak. Bizim istediğimiz gibi oynayacak. Futbolcuya değil, Gebzespor’a dayalı bir sistemimiz olacak’’dedi.