Şayir’den ‘Dilovası’ kulisi!

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, AK Parti’nin Kızılcahamam kampında önemli görüşmeler gerçekleştirdi. Kızılcahamam kampında Şayir’in gündemi Dilovası’nda çözülmeyi bekleyen sorunlardı. 3 gün süren kampı değerlendiren ve bakanlar, Partinin üst düzey isimleri ile bir araya gelen Şayir, yaşanan sorunlara dikkati çekerek, çözüm yollarında Merkezi Hükümet desteğini aradı. Diğer belediye Başkanlarının aksine ilçesinde ki sorunlara yönelik halkın taleplerini ileten Şayir, bu davranışlıyla takdir topladı.

BAKANLAR DÖNMEZ VE KASAPOĞLU’NDAN TALEPLER

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Kızılcahamam kampında ilk olarak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile görüşerek Polisan İlköğretim Okulu önünde ki, yüksek gerilim hatlarının yerlerinin değiştirilmesi için talepte bulundu. Bakan Dönmez konuyla ilgili çalışacaklarını ifade ederek, daha sonra Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile görüşerek, Dilovası’na Gençlik Merkezi, Çok amaçlı spor kompleksi, Yarı Olimpik yüzme havuzu ve birçok spor ve sosyal tesis alanları kazandırma talebin iletti. Bakan Kasapoğlu da bu talebi olumlu karşıladı.

KÖMÜRCÜLER DE KARARLI DURUŞ

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi Dilovası’na gelerek Kömürcüler OSB’nin kaldırılması konusunda vatandaşlara müjde veren Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile Kömürcüler OSB'nin kaldırılması ile ilgili bir kez daha görüşen Başkan Hamza Şayir, bu konuda da müjdeli haber verdi. Bakan Murat Kurum, konuyla alakalı Bakanlığın ilgili birimlere gerekli talimatlarını iletti. Şayir, “Bakanımıza hassasiyetinden dolayı teşekkür ediyor, halkımız adına sürecin yakından takipçisi olacağımızı belirtiyorum.”diye konuşurken, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz’la da geelceğin Dilovası’nı konuştu.