Siz Tayfun’u şimdi görün! 1-2

Süper Amatör Lig temsilcimiz Hidropaks Gebze Tayfunspor, mücadele ettiği B Grubu’nun ikinci yarısının ilk haftasında konuk olduğu Kartepe Belediyespor’u 2-1 yenerek yeni bir sayfa açtı.

Sezonun ilk yarısında kendi evinde ağırladığı rakibini 3-0 yense de farkında olmadan cezalı oyuncu oynattığı için 3-0 hükmen mağlup sayılan bordo beyazlılar, rakibini sahada yenmeye devam etti. Arslanbey Stadı’nda oynanan karşılaşmaya çok iyi başlayan Fatih Yıldız’ın öğrencileri, 20.dakikada Mahmut ile 1-0 öne geçti.

DİRİ VE İSTEKLİ TAYFUN DURDULAMADI

Oyunun tek hakimi olan Hidropaks Tayfunspor, 35.dakikada Uğur’un golüyle farkı 2’ye çıkardı. Karşılaşmanın 56.dakikasında Yıldıray ile skoru 2-1’e getiren ev sahibi ekip, diri ve istekli rakibi Hidropaks Tayfunspor karşısında çaresiz kaldı. Maçın ikinci yarısında farkı arttırabilecek net fırsatları kaçıran bordo beyazlı temsilcimiz, sahadan 2-1 galip ayrılarak sezonun ikinci yarısına moralli başladı. Hidropaks Tayfunspor, Cumartesi günü ise ligin ilk yarısında deplasmanda 2-0 yendiği Bekirdere’yi konuk edecek.