Taşdemir'den 3 Mayıs çağrısı!

MHP Teşkilatlarında 3 Mayıs heyecanı yaşanıyor. 1944’den bu yana Türk Milliyetçileri tarafından Turancılık Bayramı olarak kutlanan 3 Mayıs, yarın akşam Kocaeli’de yapılacak etkinlikle kutlanacak.

3 Mayıs nedeniyle yarın akşam aziz şehitlerimiz için mevlit okutacaklarını belirten MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, ayrıca hazırladıkları el broşürlerini de vatandaşlara dağıtacaklarını söyledi. Yarın akşam saat 19.00’da Kocaeli Ülkü Ocağı tarafından, İzmit Anıtpark da düzenlenecek Mustafa Yıldızdoğan konserine de katılacaklarını ifade eden Taşdemir, Gebzeli Ülkücüleri de programa davet etti.

TAŞDEMİR 3 MAYISIN ÖNEMİNE DEĞİNDİ

3 Mayıs ile ilgili konuşan Taşdemir, “3 Mayıs her türlü emperyalizme başkaldırıdır. 3 Mayıs Türk milliyetçilerinin varlık davasında çekilen çilenin, ızdırap, elem ve işkencenin, dökülen göz yaşlarıdır. Bundan yetmiş üç yıl önce Dikta rejime Karşı duruştur. Her türlü yabancı kültüre ve ideolojiye baş kaldırmadır. 3 Mayıs tamamen Milli, yerli 9 ışıkla aydınlanma ve yükselmektir. 3 Mayıs kendi milli kültürümüzü geliştirip yeniden yapılanmadır, Türk Milliyetçilerine yalan ve iftiralarda bulunanların yalanlarında boğulduğu gündür. 3 Mayıs milliyetçi Türkiye’nim kuruluşunun temel taşıdır. Türk milletini ilimde. maneviyatta. teknikte. en yükseğe çıkartma ülküsüdür. 3 Mayıs bütün Türk milliyetçilerine Turancılara armağan olsun.” dedi.