Tekin ailesinin mutlu günü

Beyaz İnci Düğün Salonu’nda gerçekleşen muhteşem sünnet düğününe, son yerel seçimden zaferle çıkan Cumhur İttifakı'nın AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, GTO yönetim kurulu ve meclis üyelerinin yanı sıra, Darıca MHP ilçe yönetimi ve meclis üyesi adayları da katıldı.

 

Tunahan&Talha’nın sünnet düğünü için hazırlanan şık düğün arabası dikkat çekti. 

 

Tekin ailesinin unutulmaz sünnet düğünü görülmeye değerdi.

BIYIK: ALLAH DAMATLIKLARINI DA GÖSTERSİN

Önceki gün gerçekleşen yerel seçimde sandıktan zaferle çıkan Darıca’nın yeni Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Muhammet Tekin’i mutlu gününde yalnız bırakmazken, gecede bir de konuşma yaptı. Bıyık, “Çok değerli Muhammet kardeşimiz ve eşi Yeşim hanımın yavrularının erkekliğe adım attığı ilk günde yanlarında olmaktan çok mutluyum. Allah damatlıklarını da göstermesi temennisiyle, Tekin ailesine hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Muhammet&Yeşim Tekin çifti davetliler ile yakından ilgilendi.

 

Darıca MHP ilçe yönetimi Tekin ailesini yalnız bırakmadı.

TEKİN ÇİFTİNDEN ÖRNEK EV SAHİPLİĞİ

Muhammet&Yeşim Tekin çifti davetliler ile yakından ilgilenirken, masaları tek tek dolaşarak tüm yakınlarına güzel bir misafirperverlik örneği gösterdi. Beyaz İnci Düğün Salonu’ndaki görkemli geceye katılan konuklar unutulmaz bir sünnet düğün merasimi yaşarken, Tekin ailesinin yakınları halaylar, şarkılar ve danslarla geceye renk kattılar.

MUHAMMET TEKİN’DEN TEŞEKKÜR

Darıca’nın sevilen genç işadamı Muhammet Tekin gecede yaptığı konuşmada, “Ailemizin bu mutlu gününde bizleri yalnız bırakmayan tüm protokol üyelerine, yakınlarımız, dostlarımıza ve akrabalarımıza sonsuz teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum. Allah herkese evlatlarının mürüvvetini görmeyi nasip etsin” ifadelerini kullandı.

Darıca’nın yeni Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, yoğun programlarına rağmen Tekin ailesinin mutlu gününde yanında oldu.

 

GTO Başkanı Nail Çiler, GTO Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu ve GTO yönetim kurulu üyesi Adem Yıldırım da sünnet düğününe katıldılar.