Telafi etmek sizin elinizde!

Son haftalarda keskin bir düşüş yaşayarak ateş hattına yaklaşan 3.Lig ekibimiz Gebzespor, hafta içi mesaisinde bugün 1.Grup’un dişli ekiplerinden Nazilli Belediyespor’a konuk olacak. Seyircisiz oynanacak olan maç saat 14.30’da başlayacak.

Sahasında Körfezspor karşısında 2 puan bırakarak galibiyet hasretini 6 maça çıkaran Gebzespor, 3.Lig 1.Grup’un 25. haftasında bugün deplasmanda ligde sadece 1 yenilgisi olan Nazilli Belediyespor’a konuk olacak. Zirvenin 8 puan gerisinde olan lig 3’ncüsü Aydın temsilcisi karşısında sürpriz arayacak olan Mor Menekşeler, ligin ilk yarısında sahasında son dakika golüyle 2-1 yenildiği rakibinden rövanş maçını alarak kötü gidişe dur demek istiyor.

MAÇ SEYİRCİSİZ OYNANACAK

Ateş hattından bir türlü uzaklaşamayan mor beyazlılar güçlü rakibi karşısında Nazilli karşısında şeytanın bacağını kırmak istiyor. Gebzespor’da zorlu maç öncesinde sarı kart cezası bulunan Ferhat Çoban dışında eksik bir futbolcu bulunmuyor. Ev sahibi ekibin cezası nedeniyle Nazilli ilçe Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak karşılaşma saat 14.30’da başlayacak. Mücadeleyi İstanbul bölgesi hakemi Sercan Yılmaz yönetecek.