U-13’lerde 1 sevindik 2 üzüldük

U-13 Ligi Play-Off final turu maçları önceki gün oynandı. Final turunda rakibine üstünlük sağlayan Beylikbağıspor Türkiye Şampiyonası’nda temsil etme hakkını kazanırken, Gebzespor ve Darıca G.B elendi.

U-13 Ligi Play-Off final turunda M.AliKağıtçı Stadı’nda oynanan maçta Gebzespor ile Derince Birlikspor karşılaştı. Çok büyük çekişmeye sahne olan maçın normal süresinde gol sesi çıkmadı. Mor beyazlı temsilcimiz penaltı atışlarında rakibine 3-2’lik skorla boyun eğerken, Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkını kazanan ekip Derince Birlikspor oldu. 

BEYLİKBAĞI ZORLANMADI

U-13 ligi Play-Off final turunun bir diğer maçı da Beylikbağıspor ile Yenişehirspor arasındaydı.Avni Kalkavan Stadı’nda oynanan maçta Beylikbağıspor, Yeni Kandıra ve Yeşilovaspor’u eleyerek final turuna kalan Yenişehirspor’u 2-0 yenerek Türkiye Şampiyonası’na gitme biletini aldı.

DARICA G.B DE PENALTILARA TAKILDI 

U-13 yaş grubunun en iddialı takımları arasında gösterilen Derince Belediye Demirspor karşısında çok iyi bir mücadele gösteren Darıca G.B ise rakibine penaltı atışlarından yenildi. Cephanelik Stadı’nda oynanan maçın normal süresi 0-0 sonuçlandı. Türkiye Şampiyonası’na katılacak takımı penaltı atışlarının belirleyeceği karşılaşmada Derince Belediye Demirspor mücadeleyi 4-2 kazandı.