Yeniden Refah’da Kongre Heyecanı

Yeniden Refah Partisi KOCAELİ 1. İl Kongresi Çalışmaları büyük bir heyecanla devam ediyor. İl Başkanı Mehmet ARAS:  “Yeniden Refah Partisi olarak 10 ilçemizin kongresini büyük bir heyecanla tamamladık. 14 Nisan Pazar günü saat 15:00 da Atatürk Kapalı Spor Salonunda Genel Başkanımız Dr.Fatih ERBAKAN beyin katılımı ile Milli Görüşün İktidara yürüyüşünün işaret fişeği olacak Kocaeli İl Kongremize tüm Kocaeli halkını davet ediyoruz” dedi.

Aras; “Yenide Refah Partisi Kocaeli Teşkilatları bir günde ilimizdeki 7 ilçenin kongresini yaparak Türk Siyasi Tarihinde bir rekor kırmıştır” dedi. “Halkımızın büyük bir kısmının teveccühü ile gerçekleşen kongrelerimizde seçilen tüm İlçe Başkanlarımızı tebrik ediyor başarılar diliyorum”dedi.

Aras; “Kongremizin ilimiz ve ülkemiz siyasetine yön verecek büyük bir katılımla gerçekleşeceğine hiç bir şüphemiz yoktur” dedi. “İlçe teşkilatlarımızın büyük bir coşku ile hazırlandığı kongremiz partimize iltihaklarla sürprizlere açık olduğunu belirterek, 5 Mayıs’ta Ankara’da gerçekleştireceğimiz 1. Olağan Büyük Kongremize İlimizden 40 otobüsle katılım sağlayacağız” dedi.