Yılmaz: Kılıçdaroğlu artık bırakmalı!

CHP Gebze İlçe başkanı Musa Yılmaz, Olağanüstü Kurultay için imza vermediğini açıkladı. CHP’de değişim isteyen bazı Kurultay delegelerinin imza topladıkları ve CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz’ın da bu kişilerin arasında olduğu yazılmıştı. Yılmaz sosyal medya hesabından imza vermediğini ifade etti. Değişimden yana olduğunu ancak seçim gecesinin aydınlatılması gerektiğini vurgulayan Yılmaz, “Gebze İlçe başkanı ve Kurultay delegesi olarak şahsımın ismi de yazılmıştır. Ancak gerçeği yansıtmamaktadır, doğru değildir. Ben kurultay için imza vermedim, bunun gerekçesi ise değişime karşı olduğum değil aksine değişim den yanayım ancak 24 Haziran gecesi henüz aydınlanmamıştır.” dedi.

KILIÇDAROĞLU ÇOK YIPRANDI

Genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’den beklentilerinin seçim gecesi yaşananları kamuoyuna aktarmak olduğunun altını çizen Yılmaz, “Yine bir başka beklentim ise beraber kurultay kararı almalarıdır ya da Sayın Muharrem İnce’nin kurultay sürecini beklemesidir. Aksi durumlarda hareket etmeleri yeteri kadar yıpranmış olan il ve ilçe örgütlerini daha da çok yıpratmaktadır, buna hiç kimsenin hakkı yoktur. Başarısızlık asla bir kişinin değildir, tüm örgütlerindir. Ancak sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu artık çok yıprandınız, size yakışır bir şekil de bırakmanız da örgütlerimize yeni bir heyecan katacaktır.” diye konuştu.

ALTERNATİF ADAYLAR ÇIKMALI

Genel Başkanlık için alternatif adaylar çıkması gerektiğine inanıyorum. CHP hiç kimseye mahkum değildir. Çok sesliliğe ve demokrasiye olan inancımdan hiç bir şey kaybetmiş değilim. Değerli arkadaşlarım ve partililerim çok yakın bir gelecek te danışma kurulumuz ve örgüt toplantımız olacaktır lütfen yorum yapın ancak örgütümüzü yıpratacak yada birbirimizi eleştirecek durumlarda olmayalım olumlu ve yapıcı yorumlarınız ile katkı sunmanızı rica ediyorum.