Mücadele sürecek!

 Gebze belediye başkanı Adnan Köşker’in de katıldığı Danışma toplantısında konuşma yapan AK Parti Gebze İlçe başkanı Hasan Soba, terör operasyonlarına değindi. Türkiye’nin teröre karşı başlattığı mücadelenin azim ve kararlılıkla sürdüğünü ifade eden Soba, hiçbir gücün Türkiye’yi geri adım attırmayacağını söyledi. Soba, “Teröre karşı verdiğimiz ve hâlen büyük bir özveri ve kararlılıkla sürdürdüğümüz mücadelede, maruz kaldığımız bu tür olaylar, ne ülkemizi korumak, huzur ve güvenliğini sağlamak konusundaki kararlılığımızı sarsacak ne de bu güne kadar namus ve şeref bildiğimiz kutsal vazifemizi yapmaktan alıkoyacaktır.”dedi.

ARTVİN EYLEMLERİNE DEĞİNDİ

Soba konuşmasında son zamanlarda çıkan Artvin Cerattepe eylemlerine de değinerek, yeni bir Gezi sürecini çıkartılmak istendiğini söyledi. Soba, “Artvin şehri günde sayısız ağacın kesildiği Türkiye’nin kereste ihtiyacının önemli bir bölümünün karşılandığı bir şehirdir onun için bu isleri geçin ve gerçekleri görün.. Amaçları yeni gezi eylemleri çıkarmak.

Uyanık ol Müslüman.”dedi. Soba’nın ardından konuşan Gebze Belediye başkanı Adnan Köşker de yapılan hizmetlerle alakalı sunum yaparak Mart ayında Yerel Yönetimler sempozyumunda ayrıntılara değinileceğini söyledi.