Eskiçarşı'nın iftarı doldu taştı

Gebzespor’un 12 numarası Eskiçarşı Taraftar Grubu’nun her yıl Ramazan Ayı’nda düzenlediği geleneksel iftar yemeği bu yıl adeta patlama yaptı. Gebzespor yönetiminin ev sahipliğinde gerçekleşen iftar yemeğine yoğun bir katılım olurken, bir çok taraftar grubu da Eskiçarşı’nın iftarına çıkarma yaptı.

YÖNETİMİN EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİ

Bu yıl Gebzespor yönetim kurulunun ev sahipliğinde gerçekleşen iftar yemeğine, Gebzespor Başkanı İlker Çakır ve yöneticiler de ilgi gösterdiler. Kur’an-ı Kerim tilavetinin okunmasıyla başlayan gece dualarla devam ederken, Eskiçarşı önemli bir organizasyonu kusursuz tamamlamanın mutluluğunu yaşadı.

BİR ÇOK TARAFTAR GRUBU KATILDI

Gebze Ticaret Odası’nda düzenlenen iftar yemeğine, Eskiçarşı Tribün Lideri Abdül Kerim Yıldırım ve mor beyazlı taraftarların yanı sıra, Sakaryaspor, Ankaragücü, Gaziosmanpaşa, Ultraslan ve Gebze GFB taraftar gruplarının önde gelen isimleri katıldı.

ESKİÇARŞI’DAN ÖRNEK MİSAFİRPERVERLİK

Gebzespor tribünlerinin önde gelen isimlerinden Ersin Akyel, İrfan Kaya ve Emre Konak Eskiçarşı’nın iftarına katılan davetlilerle yakından ilgilenirken, güzel bir misafirperverlik örneği gösterdiler. Tribün Lideri Abdül Kerim Yıldırım, Eskiçarşı’nın iftar yemeğine katılan tüm taraftar gruplarına teşekkür etti.