2.Küme’de heyecan sürüyor

 

Mücadele gücü yüksek maçlarla oldukça ilgi çeken 2.Küme’de heyecan fırtınası sürüyor. Birbirinden çekişmeli karşılaşmalara sahne olan ligde bugün H Grubu’na ait maçlar oynanırken yarın ise G Grubu’nda ilk yarı perdesi kapanacak. Şampiyonluk yarışının kıyasıya sürdüğü ligin Gebze ayağında bugün ve yarın birbirinden önemli maçlar izlenecek. Günün programında H Grubu’na ait maçlar var.

 ÇAYIROVA G.B ŞAMPİYONLUĞA YÜRÜYOR

Genç ve mütevazi kadrosuyla 5’te 5 yaparak şampiyonluğa ilerleyen Çayırova G.B, 6 puanlı Darıca Marmara Osmangazi’yi konuk edecek. 3 puana yakın olan sarı-mavili ekip yine de ‘oynanmadan maç kazanılmaz’ felsefesinden yola çıkarak tedbiri elden bırakmayacak. Şekerpınar Stadı’ndaki mücadelenin başlama saati 15.00.

YAVUZ SELİM, TÜRKELİ’Yİ AĞIRLIYOR

Play-Off’tan da olsa 1.Küme’ye çıkacağına inanan Yavuz Selimspor Darıca Türkeli Gençlik ile karşılaşacak. Turuncu-Mavili ekibin favorisi olduğu maç Nenehatun Stadı’nda saat 15.15’de başlayacak. Şampiyonluğun güçlü adaylarından Köşklüçeşme’nin ise 3 puanı cepte. Trakya ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlı ekip, tecrübeli kadrosuyla maçın tek favorisi. Metin Oktay Stadı’ndaki mücadelenin başlama saati 17.00 olarak açıklandı.

MOLLA’NIN KONUĞU GENÇ KALE

Son iki maçını 2-1’lik skorlarla kazanarak Play-Off iddiasını güçlendiren Mollafenari rahat kazanacağı bir maça çıkıyor. Puanı bulunmayan Genç Kale ile oynayacak olan Mollafenari kazanıp, 3’te 3 yapmak isteyecek. Metin Oktay Stadı’ndaki mücadele saat 19.00’da başlayacak.

G GRUBU’NDA MAÇLAR YARIN

Yarın ise G Grubu’nda ilk yarının son hafta maçları oynanacak. Lider Çerkeşli şampiyonluk yolunda ‘tamam mı, devam mı ? maçına çıkacak olan Çayırova Gümüş’ü ağırlayacak. 3 ihtimalli maçın nasıl bir skorla sonuçlanacağı merak ediliyor. Tavşancıl Salih Gün Stadı’ndaki müsabaka saat 17.00’de başlayacak. Haftanın diğer maçlarında ise Tavşanlıspor-Balkanspor Ve 41 Karadeniz-Beylikbağı Karadeniz karşı karşıya gelecek.