Semih Yılmaz İYİ Parti’ye katıldı

Gebze Yağcılar Köyünden olan ve merkezde inşaat alanında ticaret yapan Semih Yılmaz İYİ Parti’ye katıldı. Yılmaz’a kendi rozetini takan İlçe Başkanı Burak Uluköylü, “Gelişi bize güç kattı, toplumda güvenilirliği olan isimleri partimize katmaya devam edeceğiz” dedi. 


İYİ Parti İlçe Teşkilatında düzenlenen programa meclis üyeleri, ilçe yöneticileri ve partililer de katıldı. Kısa bir konuşma yapan İlçe Başkanı Burak Uluköylü, “Semih Yılmaz’ın gelişi bize güç katmıştır, geniş bir aile tarafından bilinen, sevilen ve sayılan biridir. Siyaset aynı zamanda umut demektir, Semih Yılmaz’ın katılması bize umut olacaktır. Millet bizi çağırıyor, bundan sonra da örnek insanların katılım devam edecek. Eksikler ve kusurlarımız olabilir ama samimi olarak siyaset yapınca güzel şeyler ortaya çıkıyor” dedi. 
Semih Yılmaz da İYİ Parti’ye katılmasına neden olan Meclis Üyesi Sadık Güvenç ve İlçe Başkanı Burak Uluköylü’ye teşekkür etti. Yılmaz, geçmişte Gebzespor yönetiminde de görev aldığını ifade ederek; “Gebze’de doğdum ve Gebze aşığı biriyim. Koltuktan güç alan değil koltuğa güç katan insanlarız biz, kısa sürede elli kişi ile katıldık ama bu süreç yüzlere ve binlere ulaşacak ve partimizi yerelde ve genelde iktidar yapmak için mücadele edeceğiz” dedi.