“Üzerime düşeni yapmaya hazırım”

Darıca Marmara Osmangazi Spor Kulüp Başkanı Mehmet Çetinkaya’nın daveti üzerine Darıca’ya gelerek Marmara Osmangazi Spor Futbol Akademisi’nde minik sporcular ile bir araya gelen Evren Turhan, yetenekli isimleri göz hapsine aldı. 2006-2014 doğumlu oyuncuların yer aldığı futbol akademisinde geleceğin yıldızlarını yetiştiren Darıca Marmara Osmangazi Spor Kulübü’nü tebrik eden Evren Turhan, şu ifadeleri kullandı:

TURHAN: OSMANGAZİSPOR AKADEMİSİ’Nİ KUTLUYORUM

“Türk futbolunun geleceği altyapıda. Bu anlamda önemli bir futbol akademisi kuran Darıca Marmara Osmangazi Spor Kulübü’nün Başkanı Mehmet Çetinkaya, Asbaşkanı Bayram Usta’yı, yöneticilerini ve tüm Darıcalılar’ı kutluyorum. Gerek bu bölgenin futboluna katkı sağlamak, gerekse ülke futboluna yeni isimler kazandırılması adına üzerime düşeni yapmaya hazırım” dedi.

ASBAŞKAN USTA: SPORCULARIMIZA BÜYÜK MORAL OLDU

Evren Turhan’ın ziyaretinde sıcak bir karşılama yaparak kulüp hakkında bilgiler veren Darıca Marmara Osmangazi Spor Kulübü Asbaşkanı Bayram Usta ise, “Evren hocamızın ziyareti sporcularımıza büyük moral oldu. Evren Turhan gibi Türk futbolu adına değerli bir ismi aramızda görmekten son derece mutluyuz. Kendisine kulübümüz ve şahsım adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.