Yönetim işimi kolaylaştırdı!..

Gebzespor Teknik Direktörü Köksal Terzi, Afyon kampında değerlendirmelerde bulundu. Tecrübeli teknik adam, ilk günden bugüne kadar kusursuz bir süreç geçirdiklerini kaydederek, yönetiminin futbola bakış açısının işlerini kolaylaştırdığını ve Gebzespor’u hedefe ulaştırmak için sorumluluğunun bilincinde olduklarını belirtti.

Takımda iyi bir kaynaşma süreci olduğuna dikkat çeken Terzi, “Gebze’de belli periyotta takımımıza fiziksel anlamda ön hazırlık yapmıştık. Afyon kampındaki ana amacımız; antrenmanlar ve hazırlık maçlarıyla beraber takımımızın kaynaşması, birbirlerini tanımaları anlamında, bizim oyuncularımızı tanıma anlamında her bakımdan önemli bir süreç olarak değerlendiriyorum. Gebze’deki fiziksel çalışmalarımız buradaki temel noktadaki bir takım çalışmalarımızı şekillendirmemize katkı sunuyor. Oyuncularımız çok çabuk kaynaştılar. İlişkiler çok güzel. Güzel bir atmosfer var. Kulübümüz yönetici bazında da bize çok ciddi destek verip benim de işimi kolaylaştırdılar. Benim için çok önemliydi. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

BU SEZONUN ÖNEMİNİ OYUNCULARIMIZA ANLATIYORUZ

Bu sezonun Gebzespor için büyük önem taşıdığını söyleyen Terzi, oyuncular ile sık sık bireysel toplantılar yaparak bunu aşıladıklarını belirtti. Terzi, “Oyun bazındaki bir takım uygulamaları tekrarlar üzerine oturtarak gidiyoruz. Oyuncularımızın kafasına yerleştirmeye çalışıyoruz. Ne kadar çok tekrar yaparsak, bizim için o kadar iyi. Çalışma anlamında tesis ve ortam bize her türlü olanakları sunuyor. Oyuncularımızın istediği her imkan mevcut. Kafaları rahat, motivasyonları üst seviyede. Gebzespor için bu sezonun çok önemli olduğunu hepsi biliyor. Yönetici bazında da anlatıldı, biz de anlatıyoruz. Hedef tabi ki var ama altına doldurmamız gereken bir süreç. Bizim üzerimize düşen, fiziksel ve mental anlamda Gebzespor’u lige hazır hale getirmek. Sorumluluğumuzun farkındayız. Elimizden geldiğinde en iyisini yapmaya çalışacağız. Gebze’ye döndüğümüzde 3 ya da 4 tane hazırlık maçı yapacağız. Lige güçlü bir şekilde girmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

DİSİPLİNİ SEVEN BİRİYİM

İç ve dış transferde anlaşamaya varılan oyuncular ile ilgili düşüncelerini paylaşarak performanslarını değerlendiren deneyimli çalıştırıcı, “Özel maç programına henüz girmedik ama disiplin ve çalışma anlamında deyim yerindeyse 10 numara. Hem kalan oyuncular, hem de gelen oyuncular. Hepsi işin sorumluluğunda. Ben de disiplinli seven biriyim. Oyuncularımız bana her türlü katkıyı sunuyorlar. Geçmişten kalan yaşam alışkanlıkları olan oyuncular var. Bunları biraz törpülemem gerekiyor. Onlarla yaptığım bireysel görüşmelerde takımla ilgili beklentilerim, kendi düşüncelerim, hayata bakışım, kulübe bakışım ve futbola bakışım ile ilgili beklentilerimizi anlattım. Biz sadece kendimizi değil, Gebzespor’u temsil ediyoruz. Burada yapacağımız bir hareket Gebzespor için artı ya da eksi olabilir. Saha içinde ve saha dışında bir aile ortamı oluşturmaya çalışıyoruz. Şu an için hepsinden çok memnunum” dedi.