Büyükakın, ‘Hodri Meydan’ dedi!

Siyaset 19.11.2019 - 12:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Büyükakın, ‘Hodri Meydan’ dedi!

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI TAHİR BÜYÜKAKIN'DAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın," Büyükşehir’in mali tablosuna bu kentte kimsenin olmadığı kadar hakimim. Hodri meydan hepsi toplansın gelsin, Ben tek onların hepsi. Oturalım ve her şeyi konuşalım.” Dedi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Tahir Büyükakın, Antikkapı Restoran’da basın toplantısı düzenledi. Büyükakın’ın gündeminde büyükşehir çalışmalarının yanı sıra CHP Kocaeli Milletvekili tarafından 270 bin TL karşılığında 15 adet golf aracı alınması ve metro ihalesi hakkında açıklama gerçekleştirdi. KENT KAYBETSE İYİ Mİ OLACAK? Metro konusundan başlayalım. Gebze’ de metro çukurunun fotoğrafını çekip ‘Bakalım bu çukurdan nasıl çıkacaksınız?’ diye konuşuyorlardı. Sanki kent kaybetse iyi olacak. Böyle bir muhalefet anlayışı kabul edilemez. Gömüleceğimizi iddia edecekleri metro çukurunda, bu metroyu bakanlığa devredeceğimizi açıkladık. HODRİ MEYDAN Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin mali tablosuna bu kentte kimsenin olmadığı kadar hakimim. İddia ediyorum bunu. Hodri meydan hepsi toplansın gelsin. Ben tek onların hepsi. Oturalım ve her şeyi konuşalım. Bugün bu borç meselelerini de her şeyi anlatacağım. Anlatacağım ki çeneleri kapansın. Gelin oturalım konuşalım. Her seferinde konuştuklarınız için mahcup olacaksınız
KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI TAHİR BÜYÜKAKIN'DAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın," Büyükşehir’in mali tablosuna bu kentte kimsenin olmadığı kadar hakimim. Hodri meydan hepsi toplansın gelsin, Ben tek onların hepsi. Oturalım ve her şeyi konuşalım.” Dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Tahir Büyükakın, Antikkapı Restoran’da basın toplantısı düzenledi. Büyükakın’ın gündeminde büyükşehir çalışmalarının yanı sıra CHP Kocaeli Milletvekili tarafından 270 bin TL karşılığında 15 adet golf aracı alınması ve metro ihalesi hakkında açıklama gerçekleştirdi.

KENT KAYBETSE İYİ Mİ OLACAK?

Metro konusundan başlayalım. Gebze’ de metro çukurunun fotoğrafını çekip ‘Bakalım bu çukurdan nasıl çıkacaksınız?’ diye konuşuyorlardı. Sanki kent kaybetse iyi olacak. Böyle bir muhalefet anlayışı kabul edilemez. Gömüleceğimizi iddia edecekleri metro çukurunda, bu metroyu bakanlığa devredeceğimizi açıkladık.

HODRİ MEYDAN

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin mali tablosuna bu kentte kimsenin olmadığı kadar hakimim. İddia ediyorum bunu. Hodri meydan hepsi toplansın gelsin. Ben tek onların hepsi. Oturalım ve her şeyi konuşalım. Bugün bu borç meselelerini de her şeyi anlatacağım. Anlatacağım ki çeneleri kapansın. Gelin oturalım konuşalım. Her seferinde konuştuklarınız için mahcup olacaksınız

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.