CHP’li gençlerden anlamlı kampanya!

Kocaeli 18.09.2019 - 09:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

CHP’li gençlerden anlamlı kampanya!

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız, ilçe başkanları ile yaptığı aylık olağan ilçe başkanları toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda CHP’li gençler anlamlı bir kampanyayı hayata geçirme kararı aldı.  CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız, aylık olağan ilçe başkanları toplantısını gerçekleştirdi. İl binasında gerçekleşen ve Gençlik Kolları İl Yöneticilerinin de katıldığı toplantıda CHP’li gençlerle anlamlı bir projeyi hayata geçirme kararı aldı. KÖY OKULLARINA KİTAP VE ATATÜRK KÖŞESİ CHP Gençlik Kolları Kocaeli İl Örgütü anlamlı bir projeye daha imza atıyor. CHP’li gençler, “Bir Kitap da Senden Olsun” adı altında başlattıkları kampanya ile topladıkları kitapları kitaplık kurulmasına ihtiyaç duyan il ve ilçelerdeki köy okullarına gönderecek. CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız ve ekibi bu kampanyanın yanı sıra Atatürk Köşesi bulunmayan okullara da Atatürk Köşesi yapmak için çalışmalara başladı. ANDIZ, “BAĞIŞLAYACAĞINIZ BİR KİTAP İLE BİR ÇOCUĞUN DÜNYASI AYDINLANSIN” CHP Gençlik Örgütleri olarak geleceğin mimarlarına içi bilgi dolu kocaman bir dünya hediye etmek için köy okullarına kitap bağışı yapacağız diyerek açıklamasına başlayan CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız, “Bağışlayacağınız kitaplar yeni sahipleri için mutluluk, geleceğimiz için umut ve olacaktır. Okuduğunuz kitapları saklamak yerine bağış yapın. Raflarda kalmak yerine meraklı ellerde hayat bulsun. Bir çocuğun, bir kardeşimizin dünyası bağışlayacağınız kitap ile aydınlansın. Bu kardeşlerimize ışık olmak için el verin destek verin “ ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız, ilçe başkanları ile yaptığı aylık olağan ilçe başkanları toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda CHP’li gençler anlamlı bir kampanyayı hayata geçirme kararı aldı.  CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız, aylık olağan ilçe başkanları toplantısını gerçekleştirdi. İl binasında gerçekleşen ve Gençlik Kolları İl Yöneticilerinin de katıldığı toplantıda CHP’li gençlerle anlamlı bir projeyi hayata geçirme kararı aldı.

KÖY OKULLARINA KİTAP VE ATATÜRK KÖŞESİ

CHP Gençlik Kolları Kocaeli İl Örgütü anlamlı bir projeye daha imza atıyor. CHP’li gençler, “Bir Kitap da Senden Olsun” adı altında başlattıkları kampanya ile topladıkları kitapları kitaplık kurulmasına ihtiyaç duyan il ve ilçelerdeki köy okullarına gönderecek. CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız ve ekibi bu kampanyanın yanı sıra Atatürk Köşesi bulunmayan okullara da Atatürk Köşesi yapmak için çalışmalara başladı.

ANDIZ, “BAĞIŞLAYACAĞINIZ BİR KİTAP İLE BİR ÇOCUĞUN DÜNYASI AYDINLANSIN”

CHP Gençlik Örgütleri olarak geleceğin mimarlarına içi bilgi dolu kocaman bir dünya hediye etmek için köy okullarına kitap bağışı yapacağız diyerek açıklamasına başlayan CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız, “Bağışlayacağınız kitaplar yeni sahipleri için mutluluk, geleceğimiz için umut ve olacaktır. Okuduğunuz kitapları saklamak yerine bağış yapın. Raflarda kalmak yerine meraklı ellerde hayat bulsun. Bir çocuğun, bir kardeşimizin dünyası bağışlayacağınız kitap ile aydınlansın. Bu kardeşlerimize ışık olmak için el verin destek verin “ ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.