Hem ev ekonomisine hem ülke ekonomisine katkı sunacak!

Darıca 12.07.2020 - 23:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Hem ev ekonomisine hem ülke ekonomisine katkı sunacak!

Ev hanımı Gülüzar Emli’nin sahibi olduğu Feyza Cafe Dondurma Osmangazi Mahallesi Eda Sokak No:4 / B adresinde açıldı. Ev hanımı Gülüzar Emli’nin sahibi olduğu Feyza Cafe Dondurma Osmangazi Mahallesi Eda Sokak No:4 / B adresinde gerçekleştirdiği açılış töreni ile açılarak hizmete başladı. İçinde bulunduğumuz süreçte ülke ekonomisine üreterek katkıda bulunmak istediğini belirterek, Feyza Cafe Dondurma’yı açan Gülüzar EMLİ, “İçinde bulunduğumuz pandami sürecinde ülkemiz ekonomisine daha fazla çalışarak ve üreterek katkıda bulunmak amacıyla ev hanımı iken ticari hayata adım attığımda bir kez daha anladım ki, devletimiz eğitimle ve üreterek kalkınacaktır. Çocuklarımız bizim geleceğimiz; onlara sağlıklı, mutlu ve medeni bir gelecek bırakmak için elimizden gelen gayreti göstermek zorundayız. Bu hedef ve arzu ile Darıca Osmangazi Mahallesi Eda Sokak No:4 / B adresinde dondurma imalat, perakende ve toptan satış için açtığımız işletmemize herkesi davet ediyoruz. Törene katılan, maille ve telefonla bizi sevindiren herkese şükranlarımızı sunarız.” Dedi. Açılış törenine; Darıca Belediye Başkanı Muzaffer BIYIK ve ekibi, Darıca Müftüsü Muharrem BİLGİÇ ve ekibi, Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş DOĞAN ve ekibi, Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mustafa GÜNEŞ, İdari Mali İşler Müdürü İbrahim Gemici, Hastane İmamı Selim HOCA, Dilovası Devlet Hastanesi Müdür Yardımcısı Temel ATAGÜR, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk ACAY ve ekibi, Gıda Mühendisimiz Eşref Öztürk, Dondurmacı arkadaşlarımız, matbaacı Yener POLAT, Kaptan Medya Organizasyon, Pastacı Nuh CEYLAN, akraba ve dostları açılış ve dua törenine katılarak Emli’yi yalnız bırakmadı.

Ev hanımı Gülüzar Emli’nin sahibi olduğu Feyza Cafe Dondurma Osmangazi Mahallesi Eda Sokak No:4 / B adresinde açıldı.

Ev hanımı Gülüzar Emli’nin sahibi olduğu Feyza Cafe Dondurma Osmangazi Mahallesi Eda Sokak No:4 / B adresinde gerçekleştirdiği açılış töreni ile açılarak hizmete başladı. İçinde bulunduğumuz süreçte ülke ekonomisine üreterek katkıda bulunmak istediğini belirterek, Feyza Cafe Dondurma’yı açan Gülüzar EMLİ, “İçinde bulunduğumuz pandami sürecinde ülkemiz ekonomisine daha fazla çalışarak ve üreterek katkıda bulunmak amacıyla ev hanımı iken ticari hayata adım attığımda bir kez daha anladım ki, devletimiz eğitimle ve üreterek kalkınacaktır. Çocuklarımız bizim geleceğimiz; onlara sağlıklı, mutlu ve medeni bir gelecek bırakmak için elimizden gelen gayreti göstermek zorundayız. Bu hedef ve arzu ile Darıca Osmangazi Mahallesi Eda Sokak No:4 / B adresinde dondurma imalat, perakende ve toptan satış için açtığımız işletmemize herkesi davet ediyoruz. Törene katılan, maille ve telefonla bizi sevindiren herkese şükranlarımızı sunarız.” Dedi.

Açılış törenine; Darıca Belediye Başkanı Muzaffer BIYIK ve ekibi, Darıca Müftüsü Muharrem BİLGİÇ ve ekibi, Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş DOĞAN ve ekibi, Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mustafa GÜNEŞ, İdari Mali İşler Müdürü İbrahim Gemici, Hastane İmamı Selim HOCA, Dilovası Devlet Hastanesi Müdür Yardımcısı Temel ATAGÜR, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk ACAY ve ekibi, Gıda Mühendisimiz Eşref Öztürk, Dondurmacı arkadaşlarımız, matbaacı Yener POLAT, Kaptan Medya Organizasyon, Pastacı Nuh CEYLAN, akraba ve dostları açılış ve dua törenine katılarak Emli’yi yalnız bırakmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.