19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

KOÜ’den öğrencilere destek!

Kocaeli 08.01.2020 - 10:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

KOÜ’den öğrencilere destek!

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Sadettin Hülagü, sınav haftası nedeniyle öğrencilere kütüphanede çay ve sandviç servisi yapılacağı duyurdu. Hülagü'nün yaptığı paylaşım, öğrencilerin gündemine oturdu. Kocaeli Üniversitesi’nde bu hafta itibariyle öğrencileri sınav telaşı sardı. Umuttepe Kampüsü'nde bulunan merkez kütüphanede ders çalışan öğrencilere Rektör Sadettin Hülagü’den bir jest geldi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Rektör Hülagü, öğrencilere ücretsiz sıcak çay ve yiyecek servisinde bulunulacağını belirtti. Hülagü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Sevgili öğrenciler sınav haftası nedeniyle bugünden itibaren bu hafta sonuna kadar, cumartesi-pazar dahil olmak üzere merkez kütüphanemizde ücretsiz 20.00-21.30 saatleri arasında çay-su servisi ve 22.00 sonrası soğuk sandviç ve meyve suyu ikramı yapılacaktır. Merkez Kütüphanesi ve Eğitim Fakültesi önündeki Çorba çeşmesinde çorba ikramı sürekli olarak eskiden olduğu gibi devam etmektedir. Başarılarınızın daim olmasını temenni ediyor hepinizin gözlerinizden öpüyorum” ifadelerini kullandı. Hülagü’nün paylaşımı sonrası bazı öğrenciler “Ya sen minnoş bi rektörsun be”, “Rektörüm kitaplarımı aldım ders çalışıyor numarası yapıp sandviç keyfi süreceğim, hakkınızı helal edin, Hem rektör hem hoca hem abi hem baba daha ne olsun büyüksün hocam, Her üniversiteye senin gibi bir rektör lazım” gibi yorumlarda bulundu.  

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Sadettin Hülagü, sınav haftası nedeniyle öğrencilere kütüphanede çay ve sandviç servisi yapılacağı duyurdu. Hülagü'nün yaptığı paylaşım, öğrencilerin gündemine oturdu.

Kocaeli Üniversitesi’nde bu hafta itibariyle öğrencileri sınav telaşı sardı. Umuttepe Kampüsü'nde bulunan merkez kütüphanede ders çalışan öğrencilere Rektör Sadettin Hülagü’den bir jest geldi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Rektör Hülagü, öğrencilere ücretsiz sıcak çay ve yiyecek servisinde bulunulacağını belirtti. Hülagü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Sevgili öğrenciler sınav haftası nedeniyle bugünden itibaren bu hafta sonuna kadar, cumartesi-pazar dahil olmak üzere merkez kütüphanemizde ücretsiz 20.00-21.30 saatleri arasında çay-su servisi ve 22.00 sonrası soğuk sandviç ve meyve suyu ikramı yapılacaktır. Merkez Kütüphanesi ve Eğitim Fakültesi önündeki Çorba çeşmesinde çorba ikramı sürekli olarak eskiden olduğu gibi devam etmektedir. Başarılarınızın daim olmasını temenni ediyor hepinizin gözlerinizden öpüyorum” ifadelerini kullandı. Hülagü’nün paylaşımı sonrası bazı öğrenciler “Ya sen minnoş bi rektörsun be”, “Rektörüm kitaplarımı aldım ders çalışıyor numarası yapıp sandviç keyfi süreceğim, hakkınızı helal edin, Hem rektör hem hoca hem abi hem baba daha ne olsun büyüksün hocam, Her üniversiteye senin gibi bir rektör lazım” gibi yorumlarda bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.