Süper Amatör’de bitime bir kaldı

Spor 03.01.2020 - 16:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Süper Amatör’de bitime bir kaldı

Süper Amatör Ligde artık lig için veda zamanı yaklaşıyor. Süper Amatör Lig’de bitime bir hafta kala mücadeleler oynanacak.  Ekiplerimizin bitime bir kala sahne alacağı soğuk haftada futbol ateşi izleyenleri ısıtmış olacak. TAYFUN’DAN KRİTİK DEPLASMAN Süper Amatör Lig takımlarımız bitime bir hafta kala bu haftaki randevularda sahne alacaklar. Bitime bir hafta kala Süper Amatör’de gelecek hafta lig tamamlanmış olacak. Süper Amatör Lig A grubu ekiplerimizden Hidropaks Gebze Tayfunspor, Pazar günü saat 15.00’te lig lideri Arslanbey Gençlerbirliği karşısına çıkacak. Zirve hesaplarını çok yakından ilgilendiren randevudan çıkacak olan skor ekibimizi oldukça yakından ilgilendiriyor.  İÇERDE 3 PUAN ARAYACAK Süper Amatör Lig B Grubunda 12 puanda bulunan ve tehlike hattından uzaklaşmak isteyerek sıkıntı yaşamak istemeyen mavi beyazlı takımımız Darıca Kültür ve Martıspor, bugün saat 15.00’te Darıca Nene Hatun stadında son haftaların formsuz ekibi Derince Sırrıpaşa ile karşılaşacak. Son üç maçtır beraberlik alan mavi beyazlı takımımız içerde kazanıp hem taraftarını mutlu etmek hem de ligin son haftası öncesinde rahatlamak amacını taşıyor.

Süper Amatör Ligde artık lig için veda zamanı yaklaşıyor. Süper Amatör Lig’de bitime bir hafta kala mücadeleler oynanacak.  Ekiplerimizin bitime bir kala sahne alacağı soğuk haftada futbol ateşi izleyenleri ısıtmış olacak.

TAYFUN’DAN KRİTİK DEPLASMAN

Süper Amatör Lig takımlarımız bitime bir hafta kala bu haftaki randevularda sahne alacaklar. Bitime bir hafta kala Süper Amatör’de gelecek hafta lig tamamlanmış olacak. Süper Amatör Lig A grubu ekiplerimizden Hidropaks Gebze Tayfunspor, Pazar günü saat 15.00’te lig lideri Arslanbey Gençlerbirliği karşısına çıkacak. Zirve hesaplarını çok yakından ilgilendiren randevudan çıkacak olan skor ekibimizi oldukça yakından ilgilendiriyor. 

İÇERDE 3 PUAN ARAYACAK

Süper Amatör Lig B Grubunda 12 puanda bulunan ve tehlike hattından uzaklaşmak isteyerek sıkıntı yaşamak istemeyen mavi beyazlı takımımız Darıca Kültür ve Martıspor, bugün saat 15.00’te Darıca Nene Hatun stadında son haftaların formsuz ekibi Derince Sırrıpaşa ile karşılaşacak. Son üç maçtır beraberlik alan mavi beyazlı takımımız içerde kazanıp hem taraftarını mutlu etmek hem de ligin son haftası öncesinde rahatlamak amacını taşıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.