Zirve gediklisi Gebzespor! 4-2

Spor 27.11.2017 - 17:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Zirve gediklisi Gebzespor! 4-2

İKİ MAÇ ARADAN SONRA SAHASINDA KAZANAN GEBZESPOR, ZİRVEYİ KİMSELERE BIRAKMADI

Lider Gebzespor, BAL 11.Grup’un 10.haftasında sahasında konuk ettiği Kestel Belediyespor’u 4-2 yenerek zirvedeki yerini korudu. Puan kaybı bekleyen rakiplerini bu hafta da üzen Gebzespor, 10 maç sonunda 25 puan toplayarak önemli bir başarı elde etti. Haftasonunda yapılan Açıköğretim sınavları sebebiyle Pazartesi günü oynanan maça ilgi bir hayli az oldu. Alaettin Kurt Stadı’nda oynanan mücadele Gebzespor golle başladı. Mücadelenin 3.dakikasında Ömer Kesici’nin kullandığı serbest vuruşta, kale saha içinde topa akan koyan Ufuk Gülez, Mor Menekşeler’i 1-0 öne geçirdi. 33.dakikada Sırat’ın rakibine yaptığı hareket sonrasında penaltı kazanan ev sahibi ekip, Fehmi Mert’in golüyle skora denge getirdi. 1-1’den sonra oyunu rakip yarı sahaya yıkan Gebzespor, 44’te Gafurov’un ortasında Niko ile yeniden öne geçti ve bu gol ilk yarının da sonucunu tayin etti:2-1 İKİNCİ YARIYA DA GOLLE BAŞLADIK Karşılaşmanın ikinci yarısına da iyi başlayan Gebzespor, sol bek oyuncusu Emre Özkurt’un 50.dakikada şık frikik golüyle farkı 2’ye çıkardı. Bu golden sonra vites düşürmeyen mor beyazlılar, 57’de kaptan Serkan Esen’in klas golüyle skoru 4-1’ taşıdı. Bu dakikadan sonra gol kaçırma yarışına giren mor beyazlılar, net fırsatları cömertçe harcadı. Konuk ekipte Murat’ın 87.dakika attığı gol, maçın skorunu belirledi:4-2 Bu sonucun ardından puanı 25’e çıkaran Gebzespor, en yakın rakibi Maltepespor ile arasındaki 4 puanlık farkı korudu. Mor beyazlılar gelecek hafta deplasmanda Karasuspor’a konuk olacak.
İKİ MAÇ ARADAN SONRA SAHASINDA KAZANAN GEBZESPOR, ZİRVEYİ KİMSELERE BIRAKMADI

Lider Gebzespor, BAL 11.Grup’un 10.haftasında sahasında konuk ettiği Kestel Belediyespor’u 4-2 yenerek zirvedeki yerini korudu. Puan kaybı bekleyen rakiplerini bu hafta da üzen Gebzespor, 10 maç sonunda 25 puan toplayarak önemli bir başarı elde etti.

Haftasonunda yapılan Açıköğretim sınavları sebebiyle Pazartesi günü oynanan maça ilgi bir hayli az oldu. Alaettin Kurt Stadı’nda oynanan mücadele Gebzespor golle başladı. Mücadelenin 3.dakikasında Ömer Kesici’nin kullandığı serbest vuruşta, kale saha içinde topa akan koyan Ufuk Gülez, Mor Menekşeler’i 1-0 öne geçirdi. 33.dakikada Sırat’ın rakibine yaptığı hareket sonrasında penaltı kazanan ev sahibi ekip, Fehmi Mert’in golüyle skora denge getirdi. 1-1’den sonra oyunu rakip yarı sahaya yıkan Gebzespor, 44’te Gafurov’un ortasında Niko ile yeniden öne geçti ve bu gol ilk yarının da sonucunu tayin etti:2-1

İKİNCİ YARIYA DA GOLLE BAŞLADIK

Karşılaşmanın ikinci yarısına da iyi başlayan Gebzespor, sol bek oyuncusu Emre Özkurt’un 50.dakikada şık frikik golüyle farkı 2’ye çıkardı. Bu golden sonra vites düşürmeyen mor beyazlılar, 57’de kaptan Serkan Esen’in klas golüyle skoru 4-1’ taşıdı. Bu dakikadan sonra gol kaçırma yarışına giren mor beyazlılar, net fırsatları cömertçe harcadı. Konuk ekipte Murat’ın 87.dakika attığı gol, maçın skorunu belirledi:4-2 Bu sonucun ardından puanı 25’e çıkaran Gebzespor, en yakın rakibi Maltepespor ile arasındaki 4 puanlık farkı korudu. Mor beyazlılar gelecek hafta deplasmanda Karasuspor’a konuk olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.