19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Başhekim Güneş; “Kınıyorum!”

Darıca 03.07.2018 - 18:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Başhekim Güneş; “Kınıyorum!”

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Mustafa Güneş, bir hasta tarafından darp edilen hastane çalışanının yanında olarak, “Sağlık personellerinin yine hayatlarını kurtardığı kişiler tarafından şiddete maruz kalmasını insani olarak kınıyorum.” dedi.

Darıca Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi Acil Servisinde geçtiğimiz günlerde Hasta V.K (34) kendisine yardımcı olmaya çalışan görevi başındaki sağlık mensubu Ayhan Meral’i darp etti. Hastane Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş konu ile ilgili bir açıklama yaparak, “Bu hadiselerin artık bizim kurumlarımızda olmaması gerektiğini düşünüyoruz. Hayatları pahasına hayat kurtarmaya çalışan sağlık personellerinin yine hayatlarını kurtardığı kişiler tarafından şiddete maruz kalmasını öncelikle insani olarak kınıyorum. BİR DAHA YAŞANMASIN Kamu görevlisini görevi başında darp etmek veya buna teşebbüs etmek hukukumuzda cezai karşılığı olan bir husustur. Bu konuda arkadaşımız davacı olmuştur. Arkadaşımızın hakkını korumak için hukuki çalışmaları başlattık kendisine gerekli desteği vereceğiz. Hiç bir çalışanımız gelen hasta veya hasta yakınlarının kötülüğünü istemez. Darp olayını gerçekleştiren şahsın, adalet önünde hak ettiği cezayı alacağına inanıyoruz. Bu tür olayların bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz." diye konuştu. KÜBRA AKABALI
Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Mustafa Güneş, bir hasta tarafından darp edilen hastane çalışanının yanında olarak, “Sağlık personellerinin yine hayatlarını kurtardığı kişiler tarafından şiddete maruz kalmasını insani olarak kınıyorum.” dedi.

Darıca Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi Acil Servisinde geçtiğimiz günlerde Hasta V.K (34) kendisine yardımcı olmaya çalışan görevi başındaki sağlık mensubu Ayhan Meral’i darp etti. Hastane Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş konu ile ilgili bir açıklama yaparak, “Bu hadiselerin artık bizim kurumlarımızda olmaması gerektiğini düşünüyoruz. Hayatları pahasına hayat kurtarmaya çalışan sağlık personellerinin yine hayatlarını kurtardığı kişiler tarafından şiddete maruz kalmasını öncelikle insani olarak kınıyorum.

BİR DAHA YAŞANMASIN

Kamu görevlisini görevi başında darp etmek veya buna teşebbüs etmek hukukumuzda cezai karşılığı olan bir husustur. Bu konuda arkadaşımız davacı olmuştur. Arkadaşımızın hakkını korumak için hukuki çalışmaları başlattık kendisine gerekli desteği vereceğiz. Hiç bir çalışanımız gelen hasta veya hasta yakınlarının kötülüğünü istemez. Darp olayını gerçekleştiren şahsın, adalet önünde hak ettiği cezayı alacağına inanıyoruz. Bu tür olayların bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz." diye konuştu.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.