YRP Çayırova’dan İstanbul Sözleşmesi açıklaması

Siyaset 05.10.2020 - 10:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

YRP Çayırova’dan İstanbul Sözleşmesi açıklaması

Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Teşkilatı, ‘İstanbul Sözleşmesi Öldürür’ sloganıyla, İstanbul Sözleşmesi’nin kaldırılması için basın açıklaması yaptı. Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Teşkilatı’nın düzenlemiş olduğu basın açıklamasına; Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Danışmanı ve Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras, Genel Merkez STK ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Erhan Erdoğan, MKYK üyesi Uzm. Psikolog Miktad Ertem, Türkiye Aile Meclisi Başkanı Adem Çevik ve çevre ilçelerin ilçe başkanlarının yanı sıra çok sayıda partili ve yoğun vatandaş katılımı gözlendi. Basın açıklaması öncesi İl Başkanı Mehmet Aras ve MKYK üyesi Miktad Ertem’in öncülüğünde Fatih Caddesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştiren Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Teşkilatı, İstanbul sözleşmesinin yaşatmayıp öldürdüğünü esnaflara ve vatandaşlara anlattı. ESNAF ZİYARETLERİ YAPILDI Esnaf ziyaretleri ve vatandaş sohbetleri esnasında ekonomide ki kötü gidişat hakkında notlar alan Yeniden refah partisinin yöneticileri, Yeniden refah iktidarında yerli ve milli kaynaklarla bu gidişe kendilerinin dur diyeceklerini Çayırovalı vatandaşlara aktardılar. Partisi adına basın açıklamasını yapan Yeniden Refah Partisi Çayırova Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Kanat’tan sonra konuşan Türkiye Aile Meclisi Başkanı Adem Çevik, “Sözleşme adeta bir soykırım, resmen gelecek nesillerimizi kaybetmemizin üzerine inşa edilmiş ve hükümet vakit kaybetmeden bu sözleşmeden çekilmelidir” dedi. SÖZLEŞME KADINLARIMIZI KORUMUYOR Adem Çevik’ten sonra söz alan Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Danışmanı ve Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras, “Sözleşme imzalandıktan sonra kadın cinayetlerinde yaşanan artışa dikkat çekerek, net bir şekilde görülüyor ki bu sözleşme kadınlarımızı korumuyor” ifadelerini kullandı. Aras’tan sonra söz alan MKYK üyesi Uzm. Psikolog Miktad Ertem, Çayırovalılara hitap ettikten sonra, partililer tarafından atılan sloganlar eşliğinde program sona erdi.  

Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Teşkilatı, ‘İstanbul Sözleşmesi Öldürür’ sloganıyla, İstanbul Sözleşmesi’nin kaldırılması için basın açıklaması yaptı. Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Teşkilatı’nın düzenlemiş olduğu basın açıklamasına; Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Danışmanı ve Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras, Genel Merkez STK ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Erhan Erdoğan, MKYK üyesi Uzm. Psikolog Miktad Ertem, Türkiye Aile Meclisi Başkanı Adem Çevik ve çevre ilçelerin ilçe başkanlarının yanı sıra çok sayıda partili ve yoğun vatandaş katılımı gözlendi. Basın açıklaması öncesi İl Başkanı Mehmet Aras ve MKYK üyesi Miktad Ertem’in öncülüğünde Fatih Caddesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştiren Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Teşkilatı, İstanbul sözleşmesinin yaşatmayıp öldürdüğünü esnaflara ve vatandaşlara anlattı.

ESNAF ZİYARETLERİ YAPILDI

Esnaf ziyaretleri ve vatandaş sohbetleri esnasında ekonomide ki kötü gidişat hakkında notlar alan Yeniden refah partisinin yöneticileri, Yeniden refah iktidarında yerli ve milli kaynaklarla bu gidişe kendilerinin dur diyeceklerini Çayırovalı vatandaşlara aktardılar. Partisi adına basın açıklamasını yapan Yeniden Refah Partisi Çayırova Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Kanat’tan sonra konuşan Türkiye Aile Meclisi Başkanı Adem Çevik, “Sözleşme adeta bir soykırım, resmen gelecek nesillerimizi kaybetmemizin üzerine inşa edilmiş ve hükümet vakit kaybetmeden bu sözleşmeden çekilmelidir” dedi.

SÖZLEŞME KADINLARIMIZI KORUMUYOR

Adem Çevik’ten sonra söz alan Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Danışmanı ve Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras, “Sözleşme imzalandıktan sonra kadın cinayetlerinde yaşanan artışa dikkat çekerek, net bir şekilde görülüyor ki bu sözleşme kadınlarımızı korumuyor” ifadelerini kullandı. Aras’tan sonra söz alan MKYK üyesi Uzm. Psikolog Miktad Ertem, Çayırovalılara hitap ettikten sonra, partililer tarafından atılan sloganlar eşliğinde program sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.