19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024
 

Çayırova, Demirci'ye güveniyor!

Çayırova, Demirci'ye güveniyor!

1/13
Çayırova, Demirci'ye güveniyor!

Fevzi Demir: “Şevki Demirci’yi tanıyorum. AK Parti ve Çayırova için hayırlı olsun. Çok iyi bir insandır. Kişilikli bir yapısı vardır. Herşeyden önemlisi yıllardır Çayırova’da işveren. Ticareti bilen yönetmeyi bilen bir insan. Çayırova için bir kazanç olduğunu düşünüyorum. AK Parti doğru karar verdi. Demir, belediyeyi çok iyi bir şekilde yönetecektir”

2/13
Çayırova, Demirci'ye güveniyor!

Turgay Güney: “Şevki Demirci ismi Çayırova’da marka bir isim. Kendisi yıllardır Çayırova’da ticaret yapıyor. Ben olumsuz bir tavrını görmedim. Çayırova’da başarılı olacağına inanıyorum. AK Parti için iyi bir aday. İlçemiz gelişmeye müsait bir ilçe. Yeni başkanla ilçemiz çok daha iyi konuma gelecektir”

3/13
Çayırova, Demirci'ye güveniyor!

Şükrü Demiral: “AK Parti’nin adayını tanıyorum. Şevki Demirci çok güzel bir insan. AK Parti’den aday olması kendisi için ayrıca bir şans. Ben Çayırova için güzel şeyler yapacağını düşünüyorum. Bu seçimde AK Parti yeni adayı ile çok güzel bir oy potansiyeline ulaşacaktır.”

4/13
Çayırova, Demirci'ye güveniyor!

Ebru Arpaçoğlu: “Çayırova’da AK Parti’nin bu seçimde iyi oy alacağını düşünüyorum. Şevki Demirci ismini duydum. Bire bir bir tanışıklığım yok. AK Parti’yi ve Şevki Demrici’yi destekliyorum. Bu seçimin AK Parti ile Saadet Partisi arasında geçeceğine inanıyorum”

5/13
Çayırova, Demirci'ye güveniyor!

Tarkan Ağar: “AK Parti’nin yeni adayını Çayırova için bir şans olarak görüyorum. Mevcut başkandan dolayı çok büyük sıkıntılar yaşadık. Şevki Demirci döneminde bu sıkıntıları atlatacağımızı düşünüyorum. Arkadaşlarımın vasıtası ile tanıdığım bir insan. Ben seçimin AK Parti ile CHP arasında geçeceğini düşünüyorum”

6/13
Çayırova, Demirci'ye güveniyor!

Enver Günay: “Öncelikle yaklaşan seçim Çayırova halkımıza hayırlı olsun. Çayırova’da ki parti adaylarını tanıyorum. Hepsi kendine göre farklı meziyete sahip. Şevki Demirci’nin AK Parti için bir kazanç olduğunu düşünüyorum. Kendisini iyi bir insan olarak biliyoruz ve tanıyoruz. İlçemizi bilen bir isim. Sorunlarımız onunla çözülür diye düşünüyorum”

7/13
Çayırova, Demirci'ye güveniyor!

Yusuf Ayyıldız: “Şevki Demirci’yi tanıyorum. Çayırova’da ticaret yapmamdan dolayı adını sıkça duyduğum bir isim. AK Parti için hayırlı olsun. Kendisine verilen görevi layıkı ile yerine getireceğini düşünüyorum. Çayırova’da değişmesi gereken çok şey var. Bu değişiklikleri yapsın bu bizim için yeterlidir”

8/13
Çayırova, Demirci'ye güveniyor!

Halit Aydın: “Şevki Demirci’yi çok iyi tanıyorum. Çok güzel ve iyi niyetli çok temiz bir insan. AK Parti mevcut başkandan dolayı çok büyük tepki alıyordu. Şevki Bey’in aday gösterilmesi Çayırova için ve AK Parti için büyük bir kazanç. Ben seçimi Şevki Demirci’nin çok rahat alacağını düşünüyorum. Ancak biraz tanıtıma önem vermesi gerekiyor”

9/13
Çayırova, Demirci'ye güveniyor!

Fatih Turhan: “Şevki Demirci adını aday olmadan öncede çok duydum. AK Parti için iyi bir aday olduğunu düşünüyorum. Hakkında hep olumlu ve güzel şeyler söyleniyor. Eğer söylendiği gibiyse ve iyi yönetebilirse ilçemiz çok şey kazanır. İlçemizin değişime ve gelişime ihtiyacı var. Şevki Demirci ile bu değişimin olacağına inanıyorum”

10/13
Çayırova, Demirci'ye güveniyor!

Ali Kızıltoprak: “AK Parti’nin bu seçimde sıkıntı yaşayacağını ve CHP ile baş başa bir seçim geçireceğine inanıyorum. AK Parti’de Şevki Demirci’nin aday gösterilmesi AK Parti için büyük bir kazanç. Ancak Şevki Demirci’nin performansı seçimin yönünü belirleyecektir. Çayırova’mız için hayırlı olan neyse o olsun. Önemli olan ilçemizin hizmet alması”

11/13
Çayırova, Demirci'ye güveniyor!

Cihat Demirkol: “Şevki Demirci’yi tanıyorum. Çayırova’da seçimin çok renkli geçeceğini düşünüyorum. Saadet Partisi ilçemizde oldukça güçlü. Sürpriz olmazsa seçim AK Parti ile Saadet Partisi arasında geçer. Şevki Demirci’nin performansı oldukça önemli. AK Parti bu seçimde oy kaybeder diye düşünüyorum”

12/13
Çayırova, Demirci'ye güveniyor!

İzzet Demirkıran: “Ben AK Parti’nin bu seçimde Çayırova’da oy patlaması yaşayacağını düşünüyorum. Ancak diğer partileri de göz ardı etmemek lazım. Çayırova’da sürprizde yaşanabilir. Şevki Demirci ismi AK Parti için yeni bir isim. Bu parti için bir avantaj.”

13/13
Çayırova, Demirci'ye güveniyor!

Eren Bilici: “Şevki Demirci’yi tanıyorum. Kişilik olarak çok dürüst işinde olan bir insan. Ancak sadece kişinin iyi olması ile her şey çözülmüyor. Ben AK Parti’nin kazanacağını düşünüyorum. Çayırova’da seçim çok renkli geçer. AK Parti bir adım önde. Şevki Demirci döneminde Çayırova’da çok şeyin değişeceğini düşünüyorum”

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.