19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024
 

DARICALILAR KARABACAK’IN ADAYLIĞINI DEĞERLENDİRDİ!

DARICALILAR KARABACAK’IN ADAYLIĞINI DEĞERLENDİRDİ!

1/13
DARICALILAR KARABACAK’IN ADAYLIĞINI DEĞERLENDİRDİ!

Muharrem Bayraktar : Ak Parti’nin yeniden Şükrü Karabacak’ı aday göstererek doğru bir politika izlediğini düşünüyorum. Mevcut başkanla devam etmek tabi ki daha mantıklı. Başkanın sicili temiz, bu çok önemli. Yerel yönetimlerde istikrar önemlidir. Şükrü Karabacak’ın Darıca’ya hizmet ve çalışmalarından memnunuz. Belediyede bir işimiz olduğunda bizi geri çevirmiyorlar, sağ olsunlar işimizi hallediyorlar. Belediye yöneticileri de halka karşı çok ilgili. Yeni dönemde Şükrü Başkan’ın bölgemize hayırlı olmasını diliyorum.

2/13
DARICALILAR KARABACAK’IN ADAYLIĞINI DEĞERLENDİRDİ!

Hanımzer Ersarı: Şükrü Karabacak’ın yeniden aday gösterilmesinden dolayı çok mutlu oldum. Ben 37 senedir burada yaşıyorum. Böylesine güzel hizmetler görmedim. Şükrü Bey, gerçekten bu işi layıkıyla yapan bir Belediye Başkanı. Darıca’da önemli işlere imza attı. Yeni dönemde de hizmetlerin devam edeceğine inanıyorum. Allah yardımcısı olsun. Biz sonuna kadar arkasındayız. Desteğimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Seçimleri de kazanacağına inanıyorum. Bölgemize hayırlı olsun.

3/13
DARICALILAR KARABACAK’IN ADAYLIĞINI DEĞERLENDİRDİ!

Asım Gürsoy: Şükrü Karabacak, halkın içinde olan, vatandaşların sorunlarını dinleyen diyalogu güçlü bir başkan. Tarafsız olarak konuşuyorum, Şükrü Bey’in yeniden aday gösterilmesini doğru buluyorum. Çünkü diğer aday adaylarının Şükrü Başkan’dan bir artısı yoktu. Tecrübesiyle, bilgi donanımıyla bölgemize hizmet vermesi tek isteğimizdir. Artık ustalık dönemi başlıyor. 29 Mart yerel seçimlerinin Darıca’da Ak Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi arasında geçeceğini düşünüyorum. Ama Şükrü Karabacak’ı bir adım önde görüyorum. Yeni dönemin bölgemize hayırlı olmasını diliyorum.

4/13
DARICALILAR KARABACAK’IN ADAYLIĞINI DEĞERLENDİRDİ!

Naci Mican: Ak Parti’nin Şükrü Karabacak’ı yeniden aday göstermesi çok doğal. Çünkü tecrübesi ve bölge hakkında yeterli bilgiye sahip. Ustalık döneminde de başarılı olacağına inanıyorum. Tek isteğim İstasyon Caddesi’ne daha da özen gösterilmesidir. Genel olarak yapılan çalışmalardan memnunum. Şükrü Karabacak, adı yolsuzluğa karışmamış, dürüst ve güvenilir bir Belediye Başkanı. Seçimlerde de ipi göğüsleyeceğini düşünüyorum. Desteklemeye devam edeceğiz. Şükrü Başkan’a başarılar dilerim.

5/13
DARICALILAR KARABACAK’IN ADAYLIĞINI DEĞERLENDİRDİ!

Ergün Doğan: Başkanımızın yeniden aday gösterilmesinden dolayı mutluyuz. Ak Parti doğru bir karar verdi. Bu zamana kadar yapılan tüm hizmetlerden memnunuz. Örnek olarak, çevre temizliği ve esnafa karşı duyarlılığı diyebilirim. Bu ilgi, başkanın artılarından. Şükrü Karabacak’ı önümüzdeki seçimlerde destekleyeceğiz. Kazanacağını da düşünüyorum. Çünkü Şükrü Başkan’dan daha donanımlı, bu işi yapabilecek kapasitede birisini göremiyorum. Belediye Başkanımıza başarılar diliyorum.

6/13
DARICALILAR KARABACAK’IN ADAYLIĞINI DEĞERLENDİRDİ!

Ramazan Gökçe: Belediye Başkanımız Şükrü Karabacak’ın partisinden yeniden aday gösterilmesi isabetli bir karar. Tecrübesiyle, yaşanan bu süreçte partisinin daha fazla oy alması için faydalı çalışmalar yapacağını düşünüyorum. Ben de teşkilatta görev almamama rağmen, koyu bir Ak Partili olarak sosyal çevremde partim için elimden geleni yapacağım. Çünkü artık bu süreç seçimden ziyade, ülkemiz için bir istikrar mücadelesidir. Başkanımız Şükrü Karabacak’a bu zorlu süreçte başarılar diliyorum.

7/13
DARICALILAR KARABACAK’IN ADAYLIĞINI DEĞERLENDİRDİ!

Didem Şirin: Mevcut başkan Şükrü Karabacak’ın tecrübesiyle, yeniden aday gösterilmesinin doğru bir karar odluğunu düşünüyorum. Bu zamana kadar Darıca’ya yapmış olduğu çalışmalardan dolayı memnunuz. Ben Şükrü Karabacak’ı 29 Mart’ta destekleyeceğim. Seçimi de kazanacağını düşünüyorum. Karabacak, esnafı ziyaret eden, sıkıntılarını dinleyen, hasta ziyaretlerine giden, cenazelerde baş sağlığını ihmal etmeyen duyarlı bir Belediye Başkanı. Hizmetlerden de genel olarak memnun olduğumu söyleyebilirim. Şükrü Karabacak, Darıca’ya hayırlı olsun.

8/13
DARICALILAR KARABACAK’IN ADAYLIĞINI DEĞERLENDİRDİ!

Ercan Biçer: Şükrü Karabacak gerçekten çalışkan bir Belediye Başkanı. Bu yüzden tekrar aday gösterilmesinin doğru bir karar olduğunu düşünüyorum. Karabacak, esnaf ve vatandaşlara karşı sıcakkanlı, selamını esirgemeyen içten biri. Yapmış olduğu ve devam etmekte olan projeleri var. Yeni dönemde eksikliklerin giderilmesiyle daha güzel bir Darıca olacağına inanıyorum. Biz de Belediye Başkanı Şükrü Karabacak2ı desteklemeye devam edeceğiz. Bölgemize ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

9/13
DARICALILAR KARABACAK’IN ADAYLIĞINI DEĞERLENDİRDİ!

Mustafa Aka: Başkanın tekrar aday olmasından dolayı memnunuz. Ak Parti’nin Şükrü Karabacak’ı yeniden aday göstermesi kesinlikle doğru bir karar. Zaten beklediğimiz bir karardı. Bu sıkıntılı süreçte, Karabacak’a güvenerek bu görevin verilmesinin, partinin lehine olduğunu düşünüyorum. Başka bir kişinin aday gösterilmesi, parti için risk olabilirdi. Ben de bir teşkilatçı olarak Şükrü Karabacak’ı destekleyeceğim. Seçi kazanacağından şüphemiz yok. Tek amacımız, partimizin Darıca’da oylarını arttırmasıdır. Partimize ve başkanımıza hayırlı olmasını diliyorum.

10/13
DARICALILAR KARABACAK’IN ADAYLIĞINI DEĞERLENDİRDİ!

Yunus Çiğdem: Şükrü Karabacak, diğer aday adayları arasında en mantıklı tercihti. Tekrar aday gösterilmesi çok doğru bir karardır. Şükrü Başkan, diğer aday adaylarından daha sıcakkanlı, vatandaşlara karşı ilgili bir kişi. Halkla iç içe olması çok önemli bir faktör. Hizmet ve çalışmalarından son derece memnunuz. Özellikle Darıca sahile yapılan çalışmalar çok başarılı. Başkanımızı desteklemeye devam edeceğiz. Seçimi kazanacağından şüphemiz yok. Sürecin herkese hayırlı olmasını diliyorum.

11/13
DARICALILAR KARABACAK’IN ADAYLIĞINI DEĞERLENDİRDİ!

Ozan Ercan: Mevcut başkanla devam etmek avantajdır. Şükrü Başkan’ın aday gösterilmesinin doğru olduğunu düşünüyorum. Darıca’da iyi işler yapılıyor. Esnaf olarak bir sıkıntımız yok. İstasyon Caddesi’ndeki hareketlilik esnafın yüzünü güldürüyor. Bu caddede olan hareketlenmeler tesadüfi olamaz. Belediyenin yaptığı yatırım sayesinde bir kazanç sağlandı. 17 Aralık operasyonu, partinin oyunu düşürecektir. Ama yine de Şükrü Karabacak’ın seçimi kazanacağını tahmin ediyorum.

12/13
DARICALILAR KARABACAK’IN ADAYLIĞINI DEĞERLENDİRDİ!

Burhan Güngör: Belediye Başkanı’mızın bölgemize yapmış olduğu çalışmalardan memnunuz. 2 dönemdir burada Belediye Başkanlığı yaptığından dolayı yeterli tecrübeye sahip olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden yeniden aday gösterilmesini doğru buluyorum. Yeni bir kişinin bu göreve gelmesi doğru olmazdı. Devam etmekte olan projelerin tamamlanmasıyla daha güzel bir Darıca olacaktır. Belediye Başkanımız Şükrü Karabacak’ı desteklemeye devam edeceğiz. Darıca’mıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

13/13
DARICALILAR KARABACAK’IN ADAYLIĞINI DEĞERLENDİRDİ!

Casim Çelik : Belediye Başkanımızdan memnunuz. Yeniden aday gösterilmesinin çok doğru bir karar olduğunu söylemek istiyorum. Karabacak, Darıca’da önemli yatırım ve çalışmalara imza attı. Bu zamana kadar yapılan hizmetlerden memnunuz. Başkanımızı esnafları ziyaret ederken görmek, bizleri mutlu ediyor. İstediğimiz zaman yüz yüze görüşebiliyoruz. Bu dönemde de destek vermeye devam edeceğim. Şükrü Karabacak, seçimi de büyük ihtimalle kazanacaktır. İnsanlarımız elini vicdanına koyarak sandığa gitsinler.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.