19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024
 

Gebze'de seçim böyle geçti

Gebze'de seçim böyle geçti

1/10
Gebze'de seçim böyle geçti

(Oya Tunçel) - Ak Parti Kocaeli Kadın Kolları Başkanı Ak Parti’nin Gebze’de seçimi kaybetme kuşkusu yok. Milletimiz en doğru kararı verecektir. Dostluk ve barış içinde bir seçim olmasını diliyorum. Bugün buraya gelen, demokratik hakkını kullanarak görevini yapan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Seçimin ülkemize ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum.

2/10
Gebze'de seçim böyle geçti

Vasfiye Aydın Başbakanımız zaten ülkemize gerekli mesajı verdi. Biz de Gebze olarak gereken mesajı vermek istiyoruz. İnanıyorum ki Adnan Köşkerli Gebze, Türkiye’nin oy ortalamasının üstünde bir oy yüzdesi alacaktır. Seçimi kaybetme gibi bir durum zaten yok. Hedefimiz her zaman oyumuzu yükseltmektir. 30 Mart sürecinin Gebze halkına ve Türkiye’ye hayırlı olmasını diliyorum.

3/10
Gebze'de seçim böyle geçti

Gökhan Altıntaş Yerel seçim süreci sonrasında bölünmez bütünlüğümüzün devam etmesini ve istikrarın sürmesini diliyorum. 2023 vizyonu hedefine sağlam adımlarla ilerlemesi tek temennimizdir. Şu ana kadar seçim süreci güzel bir şekilde devam ediyor. Halkımızın ilgisi önemli bir durum. Yerel seçimler, Gebze halkına hayırlı olsun.

4/10
Gebze'de seçim böyle geçti

Ahmet Çağın Şakar Gebze’de seçimi kestirmek gerçekten zor. Büyükşehir’de MHP adayı Saffet Sancaklı’nın seçimi kazanacağını düşünüyorum. Gebze’de sonuç ne olursa olsun, barış içinde bir seçim olmasını diliyoruz. Beklentimiz, kimsenin birbirini kırmadan oyunu kullanmasıdır. Seçim sonuçları belli olacak. Yarın herkes birbirinin yüzüne bakacak. Bu yüzden dostane bir yarış olmasını diliyorum. Seçimin ülkemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

5/10
Gebze'de seçim böyle geçti

Yücel Yılmazel Oyumuzu kullandık, Gebze için en doğru kararın çıkacağına inanıyorum. Sandıktan kim çıkarsa çıksın, önemli olan Gebze’nin kazanmasıdır. Tek isteğimiz bölgemize hizmetleri olan bir yönetimin olmasıdır. Yarın seçimden sonra insanlar yüz yüze bakacaklar. Bu yüzden dostça bir seçim olmalı, tek dileğimiz bu. Sürecin ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.

6/10
Gebze'de seçim böyle geçti

Nasrettin Bavaş Yerel seçimler Gebze’de çok güzel bir havada geçiyor. Biz de oyumuzu kullanmaya geldik. Görüyorum ki halkımız yüksek bir katılımla oy vermeye gelmiş. Halkımızın duyarlı olması beni ayrıca sevindiren bir konu oldu. Her şeyden önemlisi Gebze için en hayırlısının olması. 2014 yerel seçimlerinin ülkemiz için dostlu, kardeşlik ve barış için yeni bir sayfa olmasını temenni diyorum.

7/10
Gebze'de seçim böyle geçti

Onur Akbayır Bizim tek amacımız adil bir yargılanma. Biz Fenerbahçeliler olarak bu ülkede haksızlığa uğrayan herkesin aklanmasını istiyoruz. Buradaki mesele, Fenerbahçe meselesi değil. Ergenekon, Balyoz gibi davalarda da adil yargılanma sürecini istiyoruz. Bugün de sarı-lacivert çubuklu formalarımızı giyerek tepkimizi göstermeye geldik. Siyasi düşüncemizi söylemeye gerek yok. Kime oy vermediğimiz belli. Biz Fenerbahçeliler olarak yerel seçimlerin ülkemize ve tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.

8/10
Gebze'de seçim böyle geçti

Hatice Yaramış Ülkemize fayda sağlayacak, hizmet verebilecek kişilerin yönetime gelmesini istiyoruz. Yalnızca seçim öncesi değil, sonrasında da sağduyunun hakim olduğu bir süreç yaşanmasını temenni ediyorum. Yargılamadan, ötekileştirmeden birlik ve beraberlik içinde, ülke yararı içerisinde yaşamaya devam etmek istiyoruz. Hepimiz demokratik haklarımızı kullanmaya geldik. Yerel seçimlerin dostane bir şekilde geçmesini istiyoruz. Ülkemize ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum.

9/10
Gebze'de seçim böyle geçti

Dursun Ali Şakar Yerel seçimler Gebze’de yeni kan değişimi ile birlikte yeni bir kent vizyonu oluşması açısından çok önemli. Gebze’nin birlik ve beraberlik ile huzur içinde Gebzelilik bilinci oluşması açısından, yerel seçimler birleştirici rol oynuyor. Bölgemizin en önemli eksiği, şehir olamamasıdır. Seçimlerin medeni bir şekilde geçmesi bizi sevindirmektedir. İnşallah bölgemiz için en hayırlı sonuç çıkar. Yerel seçim sürecinin herkese hayırlı olmasını diliyorum.

10/10
Gebze'de seçim böyle geçti

Ersan Demirayak Fenerbahçeliler olarak sandıkta cevabımızı vermeye geldik. Kime oy verdiğimiz değil, kime oy vermediğimiz açık bir şekilde ortadadır. Daha iyi bir Türkiye olmasını istiyoruz. Bu yüzden herkes oyuna sahip çıkmalıdır. Biz de ailece demokratik bir ortamda kararımızı vermeye geldik. Yerel seçimlerin bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.