AK ÇAYIROVA’DA HEDEF %78!

Çayırova 08.02.2017 - 12:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

AK ÇAYIROVA’DA HEDEF %78!

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç, anayasa değişikliği için yapılacak olan referandumda Çayırova’da yüzde 78 hedef koyduklarını söyledi. AK Parti Çayırova İlçe Teşkilatının 49. İlçe Danışma Toplantısı dün akşam gerçekleştirildi. Çayırova Belediyesi Kültür Salonu’nda düzenlenen danışma toplantısına partililer yoğun ilgi gösterdi. Danışma toplantısında ilk olarak AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç bir konuşma yaparak, “Bugün burada kendisinin ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğumuz Halit Bey burada. Sizden ricam sahadaki soruları sormanızdır. Danışma meclisimiz hayırlı olsun. Çayırova teşkilatları olarak her zaman hazırız. Hedefimiz yüzde 78 demiştik. Bu teşkilatlarla bu hedefi gerçekleştireceğimize eminim.” dedi. Zafer Kılıç’ın ardından ilçe kadın kolları başkanı Hacer Banu Çürüksulu Demir ve ilçe gençlik kolları başkanı İbrahim Güler de birer selamlama konuşması yaptılar. YÜZDE 78 HEDEFİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ Başkanların ardından Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, “Belediye olarak hizmetlerimizi yürütüyoruz. Bu referandum sürecinde iyi bir şekilde bu işin altında kalkacağız. Referandumda yüzümüz kızarmayacak. Yüzde 78 hedefi için çalışacağız. Bu kadar karşımızda hayır diyen varsa bizim de evet dememiz gerekiyor.” diye konuştu. AK Parti İl Koordinatörü Yusuf Akın, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili olarak tüm ilçelerde bu tür sunum ve eğitimler yapacaklarını ifade etti. ÇOKAN DEĞİŞİKLİĞİ ANLATTI Konuşmalarına ardından Avukat Halit Çokan, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve 18 Madde içeren anayasa değişikliği konusunda Partililere konferans verdi. Mevcut sistemle getirilen anayasa değişikliğini karşılaştıran Çokan, Mevcut sistemde Cumhurbaşkanının sorumluğunun olmadığını, sınırsız yetkiye sahip olduğunu ifade etti. Yargıdan Hükümete, parlamentodan keyfi davranışa kadar mevcut Cumhurbaşkanına büyük yetkiler verdiğini dile getiren Çokan, getirilen teklifle Cumhurbaşkanının sorumluluğunun artacağını, erkeler arasında ki ayrımın daha da belirginleşeceğini söyledi.  

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç, anayasa değişikliği için yapılacak olan referandumda Çayırova’da yüzde 78 hedef koyduklarını söyledi.

AK Parti Çayırova İlçe Teşkilatının 49. İlçe Danışma Toplantısı dün akşam gerçekleştirildi. Çayırova Belediyesi Kültür Salonu’nda düzenlenen danışma toplantısına partililer yoğun ilgi gösterdi. Danışma toplantısında ilk olarak AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç bir konuşma yaparak, “Bugün burada kendisinin ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğumuz Halit Bey burada. Sizden ricam sahadaki soruları sormanızdır. Danışma meclisimiz hayırlı olsun. Çayırova teşkilatları olarak her zaman hazırız. Hedefimiz yüzde 78 demiştik. Bu teşkilatlarla bu hedefi gerçekleştireceğimize eminim.” dedi.

Zafer Kılıç’ın ardından ilçe kadın kolları başkanı Hacer Banu Çürüksulu Demir ve ilçe gençlik kolları başkanı İbrahim Güler de birer selamlama konuşması yaptılar.

YÜZDE 78 HEDEFİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Başkanların ardından Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, “Belediye olarak hizmetlerimizi yürütüyoruz. Bu referandum sürecinde iyi bir şekilde bu işin altında kalkacağız. Referandumda yüzümüz kızarmayacak. Yüzde 78 hedefi için çalışacağız. Bu kadar karşımızda hayır diyen varsa bizim de evet dememiz gerekiyor.” diye konuştu.

AK Parti İl Koordinatörü Yusuf Akın, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili olarak tüm ilçelerde bu tür sunum ve eğitimler yapacaklarını ifade etti.

ÇOKAN DEĞİŞİKLİĞİ ANLATTI

Konuşmalarına ardından Avukat Halit Çokan, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve 18 Madde içeren anayasa değişikliği konusunda Partililere konferans verdi. Mevcut sistemle getirilen anayasa değişikliğini karşılaştıran Çokan, Mevcut sistemde Cumhurbaşkanının sorumluğunun olmadığını, sınırsız yetkiye sahip olduğunu ifade etti. Yargıdan Hükümete, parlamentodan keyfi davranışa kadar mevcut Cumhurbaşkanına büyük yetkiler verdiğini dile getiren Çokan, getirilen teklifle Cumhurbaşkanının sorumluluğunun artacağını, erkeler arasında ki ayrımın daha da belirginleşeceğini söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.