AK Partili kadınlara yangın eğitimi

Kocaeli 30.09.2016 - 11:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

AK Partili kadınlara yangın eğitimi

AK Parti Kocaeli Kadın Kolları Yönetimi İtfaiyecilik Haftası kapsamında Yangın söndürme eğitimi aldı

    AK Parti Kocaeli Kadın Kolları her hafta düzenledikleri olağan yönetim kurulu toplantısında İtfaiye teknikeri Aysun Yıldırım’dan yangınlar ve yangın söndürme teknikleri hakkında bilgi aldı. Ak Parti Kocaeli kadın kolları yönetimi belirli gün ve haftalar kapsamında, itfaiyeciler haftasını aldıkları yangın söndürme eğitimiyle değerlendirdi. Her yıl 25 Eylül - 1 Ekim tarihleri arasında kutlanan itfaiyeciler haftasında kadınlar aldıkları eğitimle yangın söndürmenin tekniklerini öğrendi. İtfaiye teknikeri Aysun Yıldırım “yaşamımızın her anında yangınla karşılaşabiliriz.  Özellikle ev hanımları yangın söndürme konusunda çok bilinçli olmalı. Soğuk kanlı ve hızlı hareket ederek yangına müdahale etmeli. Ancak en önemlisi can güvenliği, can güvenliği sağlanmadan kesinlikle müdahaleye başlanmamalı” diyerek yangın söndürme konusunda bayanlara çeşitli uyarılarda bulundu.
AK Parti Kocaeli Kadın Kolları Yönetimi İtfaiyecilik Haftası kapsamında Yangın söndürme eğitimi aldı

 

 

AK Parti Kocaeli Kadın Kolları her hafta düzenledikleri olağan yönetim kurulu toplantısında İtfaiye teknikeri Aysun Yıldırım’dan yangınlar ve yangın söndürme teknikleri hakkında bilgi aldı.

Ak Parti Kocaeli kadın kolları yönetimi belirli gün ve haftalar kapsamında, itfaiyeciler haftasını aldıkları yangın söndürme eğitimiyle değerlendirdi. Her yıl 25 Eylül - 1 Ekim tarihleri arasında kutlanan itfaiyeciler haftasında kadınlar aldıkları eğitimle yangın söndürmenin tekniklerini öğrendi.

İtfaiye teknikeri Aysun Yıldırım “yaşamımızın her anında yangınla karşılaşabiliriz.  Özellikle ev hanımları yangın söndürme konusunda çok bilinçli olmalı. Soğuk kanlı ve hızlı hareket ederek yangına müdahale etmeli. Ancak en önemlisi can güvenliği, can güvenliği sağlanmadan kesinlikle müdahaleye başlanmamalı” diyerek yangın söndürme konusunda bayanlara çeşitli uyarılarda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.