AKSA'DAN GEBZE'YE SATIŞ NOKTASI

Gebze 20.02.2016 - 09:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

AKSA'DAN GEBZE'YE SATIŞ NOKTASI

Jeneratör sektörünün lider markası olan Türkiye’nin dört bir yanına kesintisiz enerji desteği sağlayan Aksa, 21’inci ve en yeni satış noktasını Gebze’de açtı.

Dönemsel ve sürekli enerji ihtiyacını karşılamada kullanıcılarına kesintisiz enerji desteği sağlayan Aksa Jeneratör,  Türkiye’de bulunan APC Noktalarına (Aksa Power Center) bir yenisini daha ekledi. Gebze’de açtığı 21’inci satış noktası ile kaliteyi ve güvenilir unsurları bir arada toplayan Aksa, Türkiye’nin dört bir yanında bulunan geniş satış noktaları ile büyümeye devam ediyor.  AKSA İLE ENERJİNİZ GÜVENCE ALTINDA Aksa Jeneratör, jeneratör sistemleri konusunda eğitimli ve uzman kadrosuyla ihtiyaç duyulan desteği anında kullanıcılarına sunuyor. Kalite standartlarına ve teknik talimatlara uygun bakım/onarım hizmetini en uygun fiyatla birleştiren Aksa Jeneratör, enerjinizi güvence altına alıyor. Dünyanın neresinde olursanız olun 7 gün 24 saat hizmet desteğiyle ihtiyaç duyulan tüm servis desteğini kullanıcılarına sunan Aksa, periyodik bakım hizmetiyle jeneratörlerin ömrünü uzatıyor ve yüksek kapasite ile çalışmasına olanak sağlıyor.
Jeneratör sektörünün lider markası olan Türkiye’nin dört bir yanına kesintisiz enerji desteği sağlayan Aksa, 21’inci ve en yeni satış noktasını Gebze’de açtı.

Dönemsel ve sürekli enerji ihtiyacını karşılamada kullanıcılarına kesintisiz enerji desteği sağlayan Aksa Jeneratör,  Türkiye’de bulunan APC Noktalarına (Aksa Power Center) bir yenisini daha ekledi. Gebze’de açtığı 21’inci satış noktası ile kaliteyi ve güvenilir unsurları bir arada toplayan Aksa, Türkiye’nin dört bir yanında bulunan geniş satış noktaları ile büyümeye devam ediyor.

 AKSA İLE ENERJİNİZ GÜVENCE ALTINDA

Aksa Jeneratör, jeneratör sistemleri konusunda eğitimli ve uzman kadrosuyla ihtiyaç duyulan desteği anında kullanıcılarına sunuyor. Kalite standartlarına ve teknik talimatlara uygun bakım/onarım hizmetini en uygun fiyatla birleştiren Aksa Jeneratör, enerjinizi güvence altına alıyor. Dünyanın neresinde olursanız olun 7 gün 24 saat hizmet desteğiyle ihtiyaç duyulan tüm servis desteğini kullanıcılarına sunan Aksa, periyodik bakım hizmetiyle jeneratörlerin ömrünü uzatıyor ve yüksek kapasite ile çalışmasına olanak sağlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.