Bahçeli'den ilk açıklama

14.07.2015 - 15:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Bahçeli'den ilk açıklama

Davutoğlu ile görüşen Bahçeli ilk açıklamasını yaptı.

Edinilen bilgiye göre Bahçeli, açıkladığı 4 şartı görüşmede tekrarladı. Ak Parti’nin, öncelikle CHP ve HDP ile koalisyon kurmaya çalışmasını öneren Bahçeli’nin, bunun olmaması durumunda üzerlerine düşeni yapacakları mesajı verdiği öğrenildi.   Davutoğlu’nun ise CHP ile yaptığı görüşmedeki konuşmayı yinelediği bildirildi. AK Parti ve MHP arasındaki temasların sürmesi benimsenirken, bu görüşmeleri yürütecek isimler ise henüz belirlenmedi.
Davutoğlu ile görüşen Bahçeli ilk açıklamasını yaptı.

Edinilen bilgiye göre Bahçeli, açıkladığı 4 şartı görüşmede tekrarladı. Ak Parti’nin, öncelikle CHP ve HDP ile koalisyon kurmaya çalışmasını öneren Bahçeli’nin, bunun olmaması durumunda üzerlerine düşeni yapacakları mesajı verdiği öğrenildi.  

Davutoğlu’nun ise CHP ile yaptığı görüşmedeki konuşmayı yinelediği bildirildi. AK Parti ve MHP arasındaki temasların sürmesi benimsenirken, bu görüşmeleri yürütecek isimler ise henüz belirlenmedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.