Başbakan'dan YENİ BAŞKENT Müjdesi!

11.02.2017 - 20:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Başbakan'dan YENİ BAŞKENT Müjdesi!

Başbakan Binali Yıldırım, Antalya temasları kapsamında Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileriyle bir araya geldi.

Yıldırım burada yaptığı konuşmada Antalyalılara "başkent olma" müjdesi verdi. "ANTALYA EĞİTİMİN BAŞKENTİ OLACAK" Antalya'nın zaten turizmin merkezi olduğunu, bunun yanında tarım konusunda da çok önemli olduğunu belirten Yıldırım "Antalyalılara bir de müjdem var.  Antalya'yı bir şeyin daha başkenti yapacağız. Neyin başkenti yapacağız? Eğitimin başkenti yapacağız. Zaten  Antalya'da 5 üniversite var. Buna 5 üniversite daha ekleyerek  Antalya'yı eğitimin de başkenti yapacağız" dedi. "BATI HAVALİMANI DA YAPILACAK" Yıldırım ayrıca  Antalya batı havalimanını da yakın zamanda yapacaklarını müjdeledi.
Başbakan Binali Yıldırım, Antalya temasları kapsamında Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileriyle bir araya geldi.

Yıldırım burada yaptığı konuşmada Antalyalılara "başkent olma" müjdesi verdi.

"ANTALYA EĞİTİMİN BAŞKENTİ OLACAK"

Antalya'nın zaten turizmin merkezi olduğunu, bunun yanında tarım konusunda da çok önemli olduğunu belirten Yıldırım "Antalyalılara bir de müjdem var.  Antalya'yı bir şeyin daha başkenti yapacağız. Neyin başkenti yapacağız? Eğitimin başkenti yapacağız. Zaten  Antalya'da 5 üniversite var. Buna 5 üniversite daha ekleyerek  Antalya'yı eğitimin de başkenti yapacağız" dedi.

"BATI HAVALİMANI DA YAPILACAK"

Yıldırım ayrıca  Antalya batı havalimanını da yakın zamanda yapacaklarını müjdeledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.