Çayırova’da alınan korona önlemleri konuşuldu

Çayırova 08.10.2020 - 20:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Çayırova’da alınan korona önlemleri konuşuldu

Kocaeli Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Mürsel Durmaz, Çayırova İlçe Sağlık Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, korona virüse karşı Çayırova’da alınan önlemler hakkında bilgi alışverişinde bulundu.  Kocaeli Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Mürsel Durmaz, Çayırova İlçe Sağlık Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Başkan Yardımcısı Dr. İrfan Kaynar’ın da eşlik ettiği ziyarette Durmaz'a, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Selim Çetintaş tarafından çalışmalarla ilgili bilgiler verildi. Gerçekleştirilen ziyarette salgın sürecinde bölgedeki çalışmalar hakkında sohbet ve istişare yapıldı Çalışmalar hakkında bilgi veren Çayırova İlçe Sağlık Müdürü Çetintaş açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Salgında mücadeleye yönelik çalışmalarımızda Çayırova Belediyesi’nden büyük bir destek görmekteyiz. Mücadele kapsamında 24 saat boyunca ilçemizin ortak kullanım alanları dezenfekte ediliyor.  TEDBİRLERE UYULARAK DESTEK OLUNMALI Bizler de kurmuş olduğumuz filyasyon ekiplerimiz ile salgınla mücadele noktasında başarı ile ilerliyoruz. Yapılan PCR testlerinde pozitif çıkan vatandaşlarımıza ekiplerimiz çok kısa bir süre içerisinde ulaşıyor ve gerekli desteği sağlıyor. İlaç desteğinin yanı sıra karantina takibini de sıkı bir şekilde yapıyoruz. Karantina sürecindeki vatandaşlarımızla olabildiğince iletişim halinde kalarak bu süreci çok daha sağlıklı atlatmaları için çaba sarf ediyoruz. Mücadelede vatandaşlarımızın duyarlı davranması çok önemli, Çayırovalıların salgına yönelik alınan tedbirlere son derece bağlı bir şekilde yaşıyor oluşu bizlerin çok daha rahat çalışmasını sağlıyor. Unutulmamalı ki sağlık çalışanların mesai bilmeden, canlarını hiçe sayarak sergilediği bu mücadeleye vatandaşlarımızda tedbirlere uyarak destek olmalılardır. Salgını ancak birlikte yenebiliriz.”

Kocaeli Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Mürsel Durmaz, Çayırova İlçe Sağlık Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, korona virüse karşı Çayırova’da alınan önlemler hakkında bilgi alışverişinde bulundu. 
Kocaeli Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Mürsel Durmaz, Çayırova İlçe Sağlık Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Başkan Yardımcısı Dr. İrfan Kaynar’ın da eşlik ettiği ziyarette Durmaz'a, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Selim Çetintaş tarafından çalışmalarla ilgili bilgiler verildi. Gerçekleştirilen ziyarette salgın sürecinde bölgedeki çalışmalar hakkında sohbet ve istişare yapıldı Çalışmalar hakkında bilgi veren Çayırova İlçe Sağlık Müdürü Çetintaş açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Salgında mücadeleye yönelik çalışmalarımızda Çayırova Belediyesi’nden büyük bir destek görmekteyiz. Mücadele kapsamında 24 saat boyunca ilçemizin ortak kullanım alanları dezenfekte ediliyor. 
TEDBİRLERE UYULARAK DESTEK OLUNMALI
Bizler de kurmuş olduğumuz filyasyon ekiplerimiz ile salgınla mücadele noktasında başarı ile ilerliyoruz. Yapılan PCR testlerinde pozitif çıkan vatandaşlarımıza ekiplerimiz çok kısa bir süre içerisinde ulaşıyor ve gerekli desteği sağlıyor. İlaç desteğinin yanı sıra karantina takibini de sıkı bir şekilde yapıyoruz. Karantina sürecindeki vatandaşlarımızla olabildiğince iletişim halinde kalarak bu süreci çok daha sağlıklı atlatmaları için çaba sarf ediyoruz. Mücadelede vatandaşlarımızın duyarlı davranması çok önemli, Çayırovalıların salgına yönelik alınan tedbirlere son derece bağlı bir şekilde yaşıyor oluşu bizlerin çok daha rahat çalışmasını sağlıyor. Unutulmamalı ki sağlık çalışanların mesai bilmeden, canlarını hiçe sayarak sergilediği bu mücadeleye vatandaşlarımızda tedbirlere uyarak destek olmalılardır. Salgını ancak birlikte yenebiliriz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.