Çayırovaspor Bursa’da coştu 2-0 Sultan Orhan ateşe düştü 0-0

Spor 05.03.2015 - 09:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Çayırovaspor Bursa’da coştu 2-0 Sultan Orhan ateşe düştü 0-0

Temsilcilerimizin bulunduğu Bölgesel Amatör Lig 9’uncu grupta dün erteleme maçlarının heyecanı yaşandı. Çayırovaspor ikinci yarıda bulduğu gollerle Elmasbahçeler’i deplasmanda 2-0 yenerken Sultan Orhan ise sahasında Leventspor ile 0-0 berabere kaldı.

Hava muhalefeti nedeniyle ertelenen Bölgesel Amatör Lig (BAL) karşılaşmaları dün tamamlandı. Gebze Metin Oktay Stadında Sultan Orhanspor ile Leventspor kozlarını paylaştı. 90 dakika boyunca çekişmeli geçen müsabakadan gol sesi çıkmadı. Öte yandan Bursa’da Elmasbahçeler’e konuk olan Çayırovaspor ilk yarısını golsüz eşitlikle tamamladığı karşılaşmanın ikinci yarısında bulduğu gollerle 2-0 galip ayrıldı. Çayırovaspor bu galibiyetle bölge liderliği için avantaj yakalarken Sultan Orhanspor ise kümede kalma işini iyice zorlaştırdı. METİN OKTAY’DA ÇIT ÇIKMADI Ligdeki kötü gidişatına “Dur” demek için dün Leventspor karşısına çıkan Sultan Orhanspor saha ve seyirci avantajını kullanarak rakibini mağlup etmek istedi. Güçlü rakibine karşı zaman zaman etkili bir futbol ortaya koyan turuncu-mavililer yakaladığı fırsatları değerlendirmeyince karşılaşmadan 0-0’lık eşitlikle ayrıldı. Sultan Orhanspor bu sonuçla haftayı 22 puanla 10. Sırada tamamlayarak kümede kalma yarışında yara aldı. “BURSA’DAN GOL HABERİ VAR” “Bursa’dan gol haberi var” sözü Türk futbol lügatina kazınmış bir sözdür. Dün de aynısı gerçekleşti. Bölgede Çayırovaspor’un maçını merakla takip edenler “Bursa’dan gol haberi var” sözünü duyunca heyecana kapıldılar. Beklenen haber gelmişti ve Çayırovaspor deplasmanda Elmasbahçeler’i 2-0 yenerek ligin ikinci yarısında iddiasını kanıtladı. Çayırovaspor’a galibiyeti getiren golleri ise 79’da Kutay, 87’de ise Gökhan kaydetti. Çayırovaspor bu galibiyetle puanını 27’ye çıkartarak iki hafta sonra oynanacak olan Gebzespor maçı öncesi iddialı bir konuma geldi.
Temsilcilerimizin bulunduğu Bölgesel Amatör Lig 9’uncu grupta dün erteleme maçlarının heyecanı yaşandı. Çayırovaspor ikinci yarıda bulduğu gollerle Elmasbahçeler’i deplasmanda 2-0 yenerken Sultan Orhan ise sahasında Leventspor ile 0-0 berabere kaldı.

Hava muhalefeti nedeniyle ertelenen Bölgesel Amatör Lig (BAL) karşılaşmaları dün tamamlandı. Gebze Metin Oktay Stadında Sultan Orhanspor ile Leventspor kozlarını paylaştı. 90 dakika boyunca çekişmeli geçen müsabakadan gol sesi çıkmadı. Öte yandan Bursa’da Elmasbahçeler’e konuk olan Çayırovaspor ilk yarısını golsüz eşitlikle tamamladığı karşılaşmanın ikinci yarısında bulduğu gollerle 2-0 galip ayrıldı. Çayırovaspor bu galibiyetle bölge liderliği için avantaj yakalarken Sultan Orhanspor ise kümede kalma işini iyice zorlaştırdı.

METİN OKTAY’DA ÇIT ÇIKMADI

Ligdeki kötü gidişatına “Dur” demek için dün Leventspor karşısına çıkan Sultan Orhanspor saha ve seyirci avantajını kullanarak rakibini mağlup etmek istedi. Güçlü rakibine karşı zaman zaman etkili bir futbol ortaya koyan turuncu-mavililer yakaladığı fırsatları değerlendirmeyince karşılaşmadan 0-0’lık eşitlikle ayrıldı. Sultan Orhanspor bu sonuçla haftayı 22 puanla 10. Sırada tamamlayarak kümede kalma yarışında yara aldı.

“BURSA’DAN GOL HABERİ VAR”

“Bursa’dan gol haberi var” sözü Türk futbol lügatina kazınmış bir sözdür. Dün de aynısı gerçekleşti. Bölgede Çayırovaspor’un maçını merakla takip edenler “Bursa’dan gol haberi var” sözünü duyunca heyecana kapıldılar. Beklenen haber gelmişti ve Çayırovaspor deplasmanda Elmasbahçeler’i 2-0 yenerek ligin ikinci yarısında iddiasını kanıtladı. Çayırovaspor’a galibiyeti getiren golleri ise 79’da Kutay, 87’de ise Gökhan kaydetti. Çayırovaspor bu galibiyetle puanını 27’ye çıkartarak iki hafta sonra oynanacak olan Gebzespor maçı öncesi iddialı bir konuma geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.