Çayırovaspor Yokmuş Gibi Davranın 3-1

Spor 16.04.2016 - 22:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çayırovaspor Yokmuş Gibi Davranın 3-1

Süper Amatör Lig'de şampiyonluğunu garantileyen ve sezonun bitimine iki hafta kala artık bir Bölgesel Amatör Lig takımı olan Çayırovaspor Kuştepe Stadı'nda ağırladığı Kandıra G.B Belediyespor'u 3-1 ile geçti.

Çayırovaspor ile birlilkte Bölgesel Amatör Lig'e çıkacak diğer takımın belirlenmesi için Çayırovaspor kalan maçlara etki etmemek adına her maçına kazanmak adına çıkmaya devam ediyor ve bu düşüncesinde de sekte verimiyor. Bir üst lige çıkma yolunda mücadele eden takımlar kendi aralarında yapacakları karşılaşmalar sonucunda hedeflerine ulaşması adına Çayırovaspor her maça kazanmak için çıkıyor ve adeta ligde yokmuş havasında bir titizlik süreci yansıtıyor. İşte bu düşünce içinde Kuştepe Stadı'nda Kandıra G.B'ni ağırlayan yeşil siyahlı temsilcimiz sıcak havaya rağmen rakibine oranla daha üstün bir performans sergiledi ve karşılaşmayı da 3-1 kazandı. AÇILIŞ KRAL'DAN Karşılaşmanın ilk bölümünde iki takımda kontrollü bir futbol tercih ederek sahada mücadelelerini sürdürürken ilk yarının son bölümünde Çayırovaspor ağırlığını koymaya başladı. Çayırovaspor'un skorer ismi İdris güzel bir vuruşla takımını öne geçirirken play off grubunda ikinci golüne de imza atmış oldu. İKİNCİ YARIDA ÜÇ GOL İkinci yarıya beraberlik ve öne geçme amacı ile sahaya çıkan Kandıra G.B aradığı gole de erken kavuştu. Bir yan toptan gelen topu önce üst direğe sonra ağlara gönderen Kandıra G.B skora denge getirdi. Ancak oyundaki ivmesini artıran Erkam ceza sahasının sağ tarafından sıfır tabir edilen noktaya kadar indi. Bu noktadan öyle bir orta yaptı ki hem kaleciyi çaresiz bıraktı hemde Ümit'e alda at pası oldu. Ümit Erkam'ın bu güzel ortasına düzgün bir kafa vuruşu yaparak takımını bir kez daha öne geçirdi. Karşılaşmanın 78.dakikasında oyuna dahil olan Tayfun Keskinoğlu maçın kapanış golünü 90 artı 4'de atarak farkı artırdı.
Süper Amatör Lig'de şampiyonluğunu garantileyen ve sezonun bitimine iki hafta kala artık bir Bölgesel Amatör Lig takımı olan Çayırovaspor Kuştepe Stadı'nda ağırladığı Kandıra G.B Belediyespor'u 3-1 ile geçti.

Çayırovaspor ile birlilkte Bölgesel Amatör Lig'e çıkacak diğer takımın belirlenmesi için Çayırovaspor kalan maçlara etki etmemek adına her maçına kazanmak adına çıkmaya devam ediyor ve bu düşüncesinde de sekte verimiyor. Bir üst lige çıkma yolunda mücadele eden takımlar kendi aralarında yapacakları karşılaşmalar sonucunda hedeflerine ulaşması adına Çayırovaspor her maça kazanmak için çıkıyor ve adeta ligde yokmuş havasında bir titizlik süreci yansıtıyor. İşte bu düşünce içinde Kuştepe Stadı'nda Kandıra G.B'ni ağırlayan yeşil siyahlı temsilcimiz sıcak havaya rağmen rakibine oranla daha üstün bir performans sergiledi ve karşılaşmayı da 3-1 kazandı.

AÇILIŞ KRAL'DAN

Karşılaşmanın ilk bölümünde iki takımda kontrollü bir futbol tercih ederek sahada mücadelelerini sürdürürken ilk yarının son bölümünde Çayırovaspor ağırlığını koymaya başladı. Çayırovaspor'un skorer ismi İdris güzel bir vuruşla takımını öne geçirirken play off grubunda ikinci golüne de imza atmış oldu.

İKİNCİ YARIDA ÜÇ GOL

İkinci yarıya beraberlik ve öne geçme amacı ile sahaya çıkan Kandıra G.B aradığı gole de erken kavuştu. Bir yan toptan gelen topu önce üst direğe sonra ağlara gönderen Kandıra G.B skora denge getirdi. Ancak oyundaki ivmesini artıran Erkam ceza sahasının sağ tarafından sıfır tabir edilen noktaya kadar indi. Bu noktadan öyle bir orta yaptı ki hem kaleciyi çaresiz bıraktı hemde Ümit'e alda at pası oldu. Ümit Erkam'ın bu güzel ortasına düzgün bir kafa vuruşu yaparak takımını bir kez daha öne geçirdi. Karşılaşmanın 78.dakikasında oyuna dahil olan Tayfun Keskinoğlu maçın kapanış golünü 90 artı 4'de atarak farkı artırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.