Darıca’da çöp konteynerleri yerin altına alınıyor

Darıca 22.09.2020 - 11:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca’da çöp konteynerleri yerin altına alınıyor

Darıca’nın daha yaşanabilir bir kent olması için Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla, ilçenin kritik noktalarında bulunan tüm çöp konteynerleri yerin altına alınıyor. Darıca Belediyesi tarafından kentte yapımı devam eden prestijli cadde uygulamaları kapsamında çöp konteynırları yer altına alınıyor. Prestij cadde uygulamaları kapsamında çöp konteynırlarının yer altına alındığını belirten Başkan Bıyık, kış gelmeden Darıca’da birçok alt ve üstyapı çalışmalarının tamamlanacağını dile getirdi. Daha temiz ve daha düzenli bir görünüm için çöp konteynerlerini yer altına aldıklarını söyleyen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Darıca’yı daha modern bir ilçe haline getirmek için göreve geldiğimiz ilk günden bu yana çalışmalarımız tüm hızı ile devam ediyor. DARICA DAHA YAŞANABİLİR BİR KENT OLACAK Darıca’nın birçok caddesinde prestijli cadde uygulamamızı başlattık. Tüm Darıca genelinde Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin desteği olan  70 Milyon TL’lik alt ve üstyapı yatırımıyla Darıca daha yaşanabilir bir kent olacak. Darıca’nın birçok noktasında daha temiz ve daha düzenli bir görünüm için çöp konteynerlerini yer altına aldık. Vatandaşlarımız kolay şekilde çöplerini buraya atabilecek. Bu sistem sayesinde çöpler insan ve hayvan müdahalesinden de korunmuş olacak. DARICA’NIN KRİTİK NOKTALARINDA ÇÖPLER YERİN ALTINA Darıca’nın kritik noktalarının tamamında çöp konteynerlerini yerin altına almayı planlıyoruz. Bununla alakalı etütleri ve planlarımızı yaptık. İlerleyen günlerde konteynerlerin hepsini yer altına alarak kentimizi daha çevreci, güzel görünümlü bir yapıya kavuşturacağız. Bu tür yeniliklerin vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırması, çevreye verilen değerin daha üst noktalara taşınması açısından önemli olduğunu düşünüyorum. Ben emek veren tüm ekip arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın da şu ana kadar vermiş olduğu destek ve bugünden sonra verecekleri destek için de şimdiden yürekten teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Darıca’nın daha yaşanabilir bir kent olması için Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla, ilçenin kritik noktalarında bulunan tüm çöp konteynerleri yerin altına alınıyor.

Darıca Belediyesi tarafından kentte yapımı devam eden prestijli cadde uygulamaları kapsamında çöp konteynırları yer altına alınıyor. Prestij cadde uygulamaları kapsamında çöp konteynırlarının yer altına alındığını belirten Başkan Bıyık, kış gelmeden Darıca’da birçok alt ve üstyapı çalışmalarının tamamlanacağını dile getirdi. Daha temiz ve daha düzenli bir görünüm için çöp konteynerlerini yer altına aldıklarını söyleyen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Darıca’yı daha modern bir ilçe haline getirmek için göreve geldiğimiz ilk günden bu yana çalışmalarımız tüm hızı ile devam ediyor.

DARICA DAHA YAŞANABİLİR BİR KENT OLACAK

Darıca’nın birçok caddesinde prestijli cadde uygulamamızı başlattık. Tüm Darıca genelinde Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin desteği olan  70 Milyon TL’lik alt ve üstyapı yatırımıyla Darıca daha yaşanabilir bir kent olacak. Darıca’nın birçok noktasında daha temiz ve daha düzenli bir görünüm için çöp konteynerlerini yer altına aldık. Vatandaşlarımız kolay şekilde çöplerini buraya atabilecek. Bu sistem sayesinde çöpler insan ve hayvan müdahalesinden de korunmuş olacak.

DARICA’NIN KRİTİK NOKTALARINDA ÇÖPLER YERİN ALTINA

Darıca’nın kritik noktalarının tamamında çöp konteynerlerini yerin altına almayı planlıyoruz. Bununla alakalı etütleri ve planlarımızı yaptık. İlerleyen günlerde konteynerlerin hepsini yer altına alarak kentimizi daha çevreci, güzel görünümlü bir yapıya kavuşturacağız. Bu tür yeniliklerin vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırması, çevreye verilen değerin daha üst noktalara taşınması açısından önemli olduğunu düşünüyorum. Ben emek veren tüm ekip arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın da şu ana kadar vermiş olduğu destek ve bugünden sonra verecekleri destek için de şimdiden yürekten teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.