FETÖ'den Referandum Talimatı

22.02.2017 - 22:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

FETÖ'den Referandum Talimatı

Melih Gökçek, FETÖ'nün Türkiye'deki mensuplarına, "Twitter hesabınızı referandumda 'hayır' diyecek CHP'liler gibi yapın" talimatı verdiğini söyledi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı  Melih Gökçek, Fetullahçı Terör Örgütü'nün  Türkiye'deki mensuplarına verdiği talimatı açıkladı. "HAYIRCI CHP'LİLER GİBİ DAVRANIN" Twitter hesabından paylaşım yapan  Melih Gökçek, FETÖ'cülere referandum boyunca, 'Hayırcı' CHP'liler gibi davranın talimatının geldiğini iddia etti.. "CHP'Lİ OLARAK TWEET ATIN" Melih Gökçek, attığı Tweet'inde "FETÖ'den  Türkiye'deki FETÖ'cülere talimat... Referandum boyunca  Twitter hesaplarınızı hayırcı CHP'liler gibi yapın. CHP'li olarak Tweet atın" ifadelerini kullandı. İşte  Melih Gökçek'in attığı Tweet: Kaynak: Haberler.com
Melih Gökçek, FETÖ'nün Türkiye'deki mensuplarına, "Twitter hesabınızı referandumda 'hayır' diyecek CHP'liler gibi yapın" talimatı verdiğini söyledi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı  Melih Gökçek, Fetullahçı Terör Örgütü'nün  Türkiye'deki mensuplarına verdiği talimatı açıkladı.

"HAYIRCI CHP'LİLER GİBİ DAVRANIN"

Twitter hesabından paylaşım yapan  Melih Gökçek, FETÖ'cülere referandum boyunca, 'Hayırcı' CHP'liler gibi davranın talimatının geldiğini iddia etti..

"CHP'Lİ OLARAK TWEET ATIN"

Melih Gökçek, attığı Tweet'inde "FETÖ'den  Türkiye'deki FETÖ'cülere talimat... Referandum boyunca  Twitter hesaplarınızı hayırcı CHP'liler gibi yapın. CHP'li olarak Tweet atın" ifadelerini kullandı.

İşte  Melih Gökçek'in attığı Tweet:

Kaynak: Haberler.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.